≫ 

"Kad smo ovakvi, ne može nam niko ništa": Pogledajte Stankovićev motivacioni govor posle Genta

 ≫ 

Da li je Deki ovim govorom skriveno najavio velike domete?

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Miki
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Bravo Deki 💪

    27. novembar 2020 | 15:36

    Sve je vec receno , ima jos jedna stvar koja nije recena a to je da je Deki sa sobom doneo onu kariku koja nedostaje a to je taj italijanski smek a oni su majstori i za lepo i za disciplinu i samim tim za velicinu.Ovl momci zasluzuju sve pohvale i napravice velike karijere, imaju od koga da uce i jednog dana kada odu u neke od evropskih liga i klubova nece im biti tesko da se odma prilagode a posebno ako odu u Italiju vide kako se radi u Interu, Laciju itd., kakva se ozbiljnost trazi i na terenu i van njega. Zvezda jeste gigant jedan od najvecih klubova na svetu i clan malog broja klubova sampiona Evrope i sveta, znajuci kakvu tezinu i odgovornost nosi igranje za Zvezdu i kakve te legende i gledaju i sta ocekuju od svojih naslednika ne moze uvek da pobedjuje sa 5:0 ali takticki gledano kako su pametno odigrali bez greske sa karakterom,odigrali jer nije lako kad ne igra neko kao Katai itd, borili su se kao lavovi i zato zasluzuju sve pohvale.Tako se nosi Zvezdin dres sa stitom ili na njemu uz srpski inat protiv svega sto je bilo otezavajuca okolnost momci su se izdigli i nadvisili sami sebe i protivnika Zvezda je sada druga dimenzija i bice jaca iz dana u dan ono sto rece Deki kad je ovakav odnos onda su i velike stvari na vidiku a to zahteva vreme , rad i ljubav.

  • gaja

    27. novembar 2020 | 12:18

    Sve ekipe ISPOD PROSEKA ste dobili,i odmah sebe penjete u nebesa,sve same ekipe koje se bore za opstanak u svojim ligama izuzev hofenhajma,bice kuknjava kada naidje neka malo OZBILJNIJA ekipa,ovo je sve u rangu ling-long lige do sada!!!!

  • Knez

    27. novembar 2020 | 12:16

    Mislim da po prvi put u istoriji Partizan treba da navija za Zvezdu, jer ako Srbija dodje ove godine na 15 poziciju rang liste a to moze samo uz puno srece i naravno Zvezda da pobedjuje jos dosta Partizan bi igrao kao drugoplasirani tim u Srbiji kvalifikacije za ligu sampiona u suprotnom nema ni lige evrope a ujedno ni para vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA