Ljajić se povredio pred veliki derbi Turske: Adem zbog bola nije mogao da završi trening

Loše vesti iz najvećeg grada na Bosforu

  • 0
Adem Ljajić Foto: AP/Tanjug

Srpski fudbaler Adem Ljajić povredio je list i propustiće veliki turski derbi Bešiktaša i Fenerbahčea u nedelju.

Ljajić je izostavljen iz tima jer je osetio bol u mišiću desne noge tokom subotnjeg treninga, a kasnije se ispostavilo da se radi o povredi.

Adem nije mogao da privede trening kraju, pa će proći testiranja i procene koliko će mu vremena biti potrebno da se oporavi.

Da podsetimo, Ljajić je dao 16 golova i asistirao je za još 21 pogodak na 67 nastupa u taboru crno-belih.

Međutim, više puta se od svog dolaska u klub 2018. godine našao na udaru tamošnjih medija, a ove sezone je odigrao šest mečeva.

Biće opet vrlo zanimljiva borba za titulu u Turskoj, a Bešiktaš bi mogao iz nje da ispadne već sada ako izgubi danas (17.00) od Fenerbahčea koji već ima sedam bodova više. Kvota na Fener u velikom derbiju je 1,90, dok je kvota na Bešiktaš čak 4,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fenerbahče – Bešiktaš.

Zvezda je u transu – pao je Gent usred Belgije, obezbeđeno je evropsko proleće, i Rad, jedna od najslabijih ekipa u Superligi, večeras (19.00) na Marakani nema čemu da se nada. Kvota na Sigurnu pobedu (pobeda bez primljenog gola) Zvezde je 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda – Rad.

Partizan je počeo da pobeđuje, ne baš ubedljivo, alii ma lepu seriju iza sebe. Crno-beli imaju priliku da potrde dobru formu danas (17.00) na ne baš lakom gostovanju TSC-u, gde je kvota na dvojku 1,82, a na duplu šansu 1X 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za TSC- Partizan.

Napoli je počeo da štuca, izgubio je i od Milana, i prestigla ga je na tabeli Roma, koja mu večeras (20.45) dolazi u goste. Šansa je ovo da se Napolitanci na stadionu Dijego Armando Maradona ponovo uzdignu. Kvota na keca je 2,25, iks je 3,45, a dvojka 3,15, dok je kvota na 3+ 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli – Roma.

Video: Da li je fudbaler Vojvodine polomio prst protiv Proletera?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA