≫ 

Himenez hitno operisan zbog frakture lobanje, Vulverhempton se oglasio saopštenjem

Meksikanac je u stabilnom stanju posle dramatičnog sudara sa Davidom Luizom

  • 0
Raul Himenez Foto: AP/Tanjug

Izgledalo je užasno i definitivno jeste bilo užasno. Napadač Vulverhemptona Raul Himenez hitno je operisan u nedelju uveče u Londonu nakon frakture lobanje koju je zaradio na utakmici sa Arsenalom.

Jedan od najboljih golgetera Premijer lige sudario se žestoko s Davidom Luizom u skoku posle čega je izvukao deblji kraj, a njegov klub obavestio javnost o zdravstvenom stanju.

- Raul je stabilno nakon operacije koja je izvedena u Londonu. Njegova devojka Danijela je uz njega, i on će ostati narednih dana na posmatranju posle čega će uslediti rehabilitacija - saopštili su između ostalog iz Vulvsa.

Meksikanca siguro očekuje duža pauza posle ovog peha. Podsetimo, njemu se posle sudara sa Luizom čak deset minuta ukazivala pomoć, a kolima hitne je u besvesnom odvezen u bolnicu na tretman.

Fulam je u vrlo teškoj situaciji, svi ga vide ga sigurnog putnika za Čempionšip već sad, a posle dva uzastopna poraza večeras (18.30) ide na teško gostovanje Lesteru. Kvota na keca je 1,55, a na kombinazziju 1&3+ 2,25.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA