Ja sam Srbin! Borim se za svoje momke, ne za Albance: Lalatović i na konferenciji poslao jaku poruku

Trener Voše nastavlja na svoj način da se bori za igrače

  • 26
Nenad Lalatović

Printskrin: Youtube/Fk Vojvodina

Nakon što je posle meča u Nišu odmah "zagrmeo" u kamere TV Arena Sport, trener Vojvodine Nenad Lalatović je i na konferenciji za medije nastaviod a priča o lođem stanju u klubu.

Lošem stanju u finansijskom smislu, jer Lale na terenu deluju i te kako dobro. Dobili su i Radnički rezultatom 1:0, i imaju 33 boda posle 16 kola u Superligi Srbije.

- Krivo mi je zbog ovih momaka, jer nisu to zaslužili, kao ni zaposleni u FC „Vujadin Boškov“, koji rade za 30-40 hiljada dinara. U Novom Sadu i na severu Srbije ima mnogo moćnih ljudi, uključujući i one koji vode naš grad. U poslednjih godinu dana, deca koja su ranije navijala za Zvezdu i Partizan, opet su, zbog dobrih rezultata, počela da navijaju za Vojvodinu, što je dobro za Srbiju i srpski fudbal - rekao je Lalatović i dodao:

- Zato poručujem svima da zanemare to ko sa kime ne priča, jer mene to ni ne zanima. Neka naprave jedan sastanak i neka napokon isplate ono što se duguje. Moji igrači su moja porodica i za njih sam spreman da poginem, ali ću se boriti do poslednjeg dana da dobiju ono što im pripada.

Nije se trener Vojvodine zaustavio na tome.

- Ja sam Srbin, živim u velikoj Srbiji i volim svoju zemlju i svoj narod. Borim se za svoje momke, a ne za Albance ili ne znam koga već. Borim se za Srbe i za to da srpske porodice dobiju ono što im pripada. U FC „Vujadin Boškov“ ima stotine srpskih porodica kojima se duguju plate, a klub vode i oko kluba su moćni ljudi. Bitno im je bilo da se slikaju kad smo osvojili trofej, pa sada lepo neka isplate ono što duguju - poručio je Lalatović.

U nastavku pogledajte i njegovu izjavu koju je dao posle meča:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žika Živac

    30. novembar 2020 | 19:53

    Veličino! 👌

  • Miki

    30. novembar 2020 | 20:23

    A grobarima krivo a da je ovo rekao na primer Iliev koji nema funkciju u partizanu a prima platu bio bi najveci srbin na planeti stvarno jedno brdo 2 univerzuma ,najbolje da se pokupite i svi u Split kod brace

  • SRB IN CG

    30. novembar 2020 | 21:09

    Ovoga mi Krsta Lalat je totalno u pravu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA