≫ 

Fudbalerka koja je nazvala Maradonu pedofilom prima pretnje smrću: Hoće da mi lome noge, strah me je

Dapena je otkrila da će sigurno da prijavi neke pretnje policiji

  • 3
Protest fudbalerke protiv minuta ćutnje za Maradonu

Screenshot/Marca

U nedelji za nama videli smo razna odavanja počasti preminuloj legendi Dijegu Armandu Maradoni, ali jedan fudbaler odlučio je da to ne učini. Tačnije, fudbalerka. Paula Dapena, nazvala je El Pibea pedofilom i napasnikom, sela i okrenula leđa na minutu ćutanja, a sada dobija pretnje smrću.

Igračica španskog Vijahes Interiasa sada se našla u veoma lošoj situaciji jer je naišla na veliko negodovanje zbog njenih reči gde je Maradonu nazvala silovateljem, pedofilom i napasnikom.

- Odmah čim sam saznala da ćemo da odajemo počast odlučila sam da ne ćutim minut za silovatelja, pedofila i napasnika - rekla je Dapena koja je nakon toga naglasila da je morala da ugasi sve profile na društvenim mrežama jer je konstantno uznimiravana zbog svog stava.

- Da, dobila sam pregršt pretnji. To nije samo uznemiravanje, to su pretnje smrću. Neki su mi napisali da će saznati gde živim, da će me pratiti, a onda i slomiti noge - navela je Dapena.

Fudbalerka je otkrila da će sigurno da prijavi neke pretnje policiji.

- Sve su opcije sada na stolu. Jako me je strah zbog nekih komentara. Mislila sam da će moj protest da ostane zapamćen u mom kraju, mom gradu, ali nisam ni pomislila da će to da postane svetska senzancija. Dva dana pre toga bili su performansi za zaustavljanje nasilja nad ženama, a onda dolazi minut ćutanja za Maradonu koji je poznat po nasilju - zaključila je Dapena.

Video: Maradonin doktor u suzama: Dao sam sve od sebe

Bajern je obezbedio plasman u osminu finala LŠ, a Atletiko je dva puta remizirao s Lokomotivom pa i dalje nije bezbedan. Zato večeras (21.00) mora da ide na pobedu protiv šampiona Evrope, a kvota na keca u Madridu je 2,05. Kvota na iks je 3,45, a na dvojku 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko - Bajern.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Argos

    1. decembar 2020 | 15:10

    To sto si trazila to si i dobila,kao prvo nissm cuo za nasilje nad zenama da je uradio mislim da si ti htela samo da se izdvojis,ali na kraju nisi niko i nista

  • Majkl Džondar

    1. decembar 2020 | 15:40

    Pa brate, treba imati malo mozga, razmisliti. Gde ćeš na njega i samim tim na njegove navijače.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA