≫ 

Veliki kiks Rajkovića: Srbin častio Salcburg golom za 2:0, Nikolićevoj Lokomotivi sada visi i LE

Igrao se 41. minut kada je Slobodan Rajković loše reagovao i otvorio kontranapad rivalu

  • 3
Slobodan Rajković Printskrin: Streamable

Srpski defanzivac Slobodan Rajković napravio je veliki kiks na meču njegove Lokomotive i Salcburga u okviru 5. kola Lige šampiona!

Gosti iz Austrije vodili su na poluvremenu sa 2:0 golovima Mergima Beriše, a Rajković je pogrešio kod drugog - kada je dikertno otvorio kontranapad Salcburga.

Pokušao je nekadašnji đak OFK Beograda da izbije loptu, ali je ona došla do Sekua Koite koji je iz prve našao Berišu, a ovaj u takvim situacijama ne greši.

Lokomotivi su ovde bodovi, ili barem bod, preko potrebni, jer će u slučaju poraza biti poslednji u grupi i neće igrati ni Ligu Evrope. Računajući ova tri boda, Salcburg ima četiri, četa Marka Nikolića tri, Bajern je prvi sa 12, a Atletiko ima pet.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BoB

    1. decembar 2020 | 20:02

    Navijac sam Partizana ali me je totalno razocarao izjavom pre utakmice... Igracemo na rezultat. Eto ti sada, pa igraj. Samo je dokazao da je isti kao i skoro svi drugi nasi treneri a to je kukavicluk. Daj bre ljudi naucite nesto i igrajte fudbal. Klub ti ima milione, ti dovedes Rajkovica koji ne igra 10 godina na ozbiljnom nivou...

  • Nusknvp

    1. decembar 2020 | 20:25

    Iz Perudje i Serie B, do LS...ne ide se tom putanjom. Uzasan igrac

  • Oki

    1. decembar 2020 | 22:58

    Baš čudno kako nije završio u Partizanu ili Zvezdi kiksara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA