Isplivale slike kuće u kojoj je umro Maradona: Imao je bazen, ali ne i normalan WC

Fudbalski bog je poslednje dane svog života proveo u smeštaju koji je bio daleko od luksuznog

  • 10
Kuca u kojoj je umro Maradona

Foto:tn.com.ar

Dijego Armando Maradona je preminuo 25. novembra, a njegova smrt i dalje je jedna od glavnih tema argentinskih medija danima kasnije. Isplivale su razne teorije i dokazi, a jedna od poslednjih tvrdnji je da Maradona nije imao adekvatan smeštaj i da u kući u kojoj je preminuo nije imao potrebnu negu i uslove.

Advokat medicinske sestre koja je brinula o Maradoni do poslednjeg dana njegovog života ističe da su uslovi za ovakvog pacijenta, koji je imao operaciju na mozgu nekoliko nedelja ranije, bili očajni i da bi u svakoj drugoj kući on preživeo.

- Nije imao svoju kuću u koju bi mogao da ode nakon izlaska iz bolnice. Tamo gde su ga odveli, nije bilo dobro. U bilo kojoj drugoj kući Dijego bi danas bio živ. Doktori nisu zvali nikog kad mu je otkucaj srca porastao. Odgovorni su Luke i psihijatar. Oni su ga puštali da uzima tablete - naveo je advokat.

Italijanski mediji dodali su i informacije da Maradona nije imao ni pristojan toalet i da je koristio hemijski.

Još kada je Maradona dobio ovaj smeštaj na korišćenje, kada se nije ni slutilo da će u njemu i skončati, pojedini argentinski mediji su došli do fotografija i mogli su da vide kako izgleda unutrašnjost.

Maradona je imao veliko dvorište, mali bazen, ali je kuća, ako gledamo njenu unutrašnjost, zaista izgledala više nego skromno, bez skupog nameštaja, sa staromodnim plakarima, stolovima, krevetima, ali i toaletom koji zaista nije odavao utisak velikog komfora.

Pogledajte i neke od fotografija koje su objavili mediji u Argentini.

Video: Maradonin doktor u suzama: Dao sam sve od sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zora

    2. decembar 2020 | 16:50

    E jest mi dosta tog Maradone. Te Maradona ovo, te ono. Obican covjek koji je dobro igrao fudbal nekad. Pa sta? Zasto bi bio Bog? Pa je li izmislio lijek za rak ili neku drugu neizljecivu bolest? Ajte, molim vas!

  • Zvele

    2. decembar 2020 | 17:30

    Aman bre više , šta očekujete o čoveka koji se ceo život ponašao kako se ponašao.Ajde bre više balte...

  • Besna glista

    2. decembar 2020 | 17:12

    Sada će od smrti Maradone da se prave razne igranke i zarađuju pare. Tužba doktoru, tužbe razne vanbračne dece, krci palci dok se narodu smuči i Maradona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA