Ovaj potez Sergeja i odluka sudije neće se svideti Nemcima: Srbin dobio penal kojim je spasao Lacio

Veliki korak za Lacio ka nokaut fazi

  • 2

Foto: Printscreen Twitter

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić iznudio je penal kojim se Lacio spasao u meču sa Borusijom Dortmund.

Možda neće u taboru nemačkog tima biti zadovoljni odlukom sudije Antonija Migela Mateu Lahoza koji je pokazao na belu tačku u 66. minutu.

 

Meč je završen 1:1, Lacio je dobio bod posle realizacije Ćira Imobilea, ali je Sergej bio igrač nad kojim je kazneni udarac skrivljen.

Srbin i Niko Šulc su krenuli po loptu istvoremeno na ivici šesnaesterca "Milionera", Sergej je ćušnuo loptu, ali mu se Šulc preprečio.

U tom trenutku delovalo je kao da je Sergej već krenuo da pada bez prevelikog intenziteta i to je bilo dovoljno za Lahoza.

Gol za Borusiju je pre toga postigao Rafael Gereiro u 44. minutu, a Laciju je ovaj bod bitan kako bi u poslednjem kolu bodom probao da obezbedi prolaz u narednu rundu takmičenja.

U suprotnom, Briž, koji je pobedio ekipu Zenita prišao bi na samo bod Rimljanima, pa oni ovako ipak malo lakše "dišu" pred rasplet u grupi F.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Video: Stanković o taktici Zvezde za utakmicu sa Hofenhajmom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    3. decembar 2020 | 07:09

    Nate kriminal,nate sns liga sampiona,nate kriv je lakovix,nate sudije su kriminalci,nate neko ce za ovo da odgovara ........nate....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA