≫ 

Real pao na četvrto mesto UEFA, PSŽ pobedom nad Junajtedom "prešišao" Đavole

Loši rezultati Real Madrida skorijih osvetili su se "kraljevskom klubu" koji je pao na UEFA rang listi klubova i pao je ispod Juventusa na četvrto mesto

  • 0
Real Madrid, Sahtra Foto: Tanjug/AP

Drugi španski velikan je ostao na drugom mestu, dok je prvoplasirani, očekivano, Bajern Minhen. Bavarci su bili najdominantniji klub u prethodnih godinu, godinu i po dana kako na domaćoj tako i na evropskoj sceni na kojoj su osvojili titulu prvaka Evrope.

Računaju se rezultati proteklih pet sezona, a Madriđani su do 2018. bili najbolji sa tri uzastopne titule prvaka Evrope. Od tog trenutka kreću problemi i ispadanja rano u nokaut fazama zbog čega se to odrazilo i na UEFA listu.

S obzirom na to da se računa i ova sezona, a Real je izgubio dvaput od Šahtjora i time sebi produbio problem jer ima 9.000 bodova, naspram 14.000, odnosno 13.000 koliko imaju Bajern i Barsa.

Petoplasiran je Atletiko Madrid, šesti je Mančester Siti, sedmi je Pari Sen Žermen koji je napredovao jedno mesto nauštrb Mančester junajteda.

Junajted je pao na osmo mesto porazom u sredu, dok prvih deset čine još devetoplasirana Sevilja i desetoplasirani Liverpul. Kompletnu listu možete pogledati na ovom linku.

Da podsetimo, Crvena zvezda je na 52. mesto iste rang liste i zadržala je svoje mesto, kao i Partizan koji je na 78. mestu.

Video: Vučić: Moguće je da Zvezda igra u Jerevanu, biće kako UEFA kaže

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA