≫ 

Dve ponude za Lalatovića i rečenica "Ako Bog da, da se ne vratim ovde skoro"

Trener Voše priznao da je imao dve zvanične ponude, kao i da bi voleo da ostane do leta i tek onda ode u inostranstvo

  • 22
Nenad lalatović Printskrin: Youtube/FK Vojvodina

Vapaj trenera Vojvodine Nenada Lalatovića upućen Aleksandru Vučiću, da se pomogne njegovim igračima i zaposlenima u klubu koji ne primaju plate, definitivno je obeležio konferenciju pred meč sa Mačvom (subota 14 časova).

Međutim, ono što je privuklo pažnju jeste i poslednje pitaje na pomenutoj konferenciji upućeno Lalatoviću, a tiče se njegovog odlaska ili ostanka u klubu - odnosno da li ima ponuda.

- Imao sam dve zvanične ponude i trebalo je da potpišem ugovor. Jedna ponuda je bila na godinu dana, druga na dve. Ali zbog korone su se u međuvremenu promenili uslovi - rekao je Lalatović i dodao:

- Ima nešto što se dešava, videćemo šta će biti u narednom periodu. Ima interesovanja. Ja bih voleo ovde da ostanem do leta, da vežem dve godine pa onda odem i ako Bog da, da se ne vratim ovde skoro (verovatno misleći na srpski fudbal).

Skupština Vojvodine, koja je trebalo da se održi u petak veče, u međuvremenu je odložena,  a podsetimo se i šta je Lalatović rekao o aktuelnoj situaciji:

- Nemoguće je da te pare ne mogu da se pronađu, nije to neki ogroman novac. Može grad i da pozajmi, nisu to neki milioni. To su dve premije, dve plate, rate, nagrade... Vi ne shvatate koliko je to ozbiljan problem, vama su kući frižideri puni, a mojim igračima i zapolsenima su možda prazni. I vi možda nemate taj osećaj koliko je ljudima potreban novac, neko možda treba da plati alimentaciju, neko da da ocu i majci. Nije bitno kome za šta trebaju pare, to su njihove pare.

Ako vi ne možete da ga rešite, meni je žao što ovo moram sad da kažem, ali ja ovom prilikom molim gospodina Vučića, koji je našu Srbiju napravio ovako velikom i moćnom... Ti ljudi vama polažu račune. Pošto ja ne mogu da doprem do njih, žao mi je što ovo moram da kažem i što vas opterećujem ovakvim stvarima, ali vi rešavate sve probleme u našoj državi. Ne znam kome više da se obratim - poručio je u petak Lalatović.

>>> Čelsi dugo ne zna za poraz u Premijer ligi i deluje da će biti konkurentan za titulu - večeras (21.00) na Stamford stiže Lids, a kvota na keca je 1,60, dok je kombinazzija 1&3+ 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Lids.

Video: Lalatović: Borjan spasao Zvezdu, a nama dadoše dva naivna gola

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    5. decembar 2020 | 09:49

    Teško ćeš ti raditi napolju ovako kako radiš ovde. Brzo ćeš nazad ako malo ne stabilizuješ ponašanje. Puno sreće.

  • Ccc

    5. decembar 2020 | 13:13

    Onoga ti krsta?

  • Nusknvp

    5. decembar 2020 | 09:58

    Kad igras namestene utakmice, tako ti se vraca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA