≫ 

Mamić priznao zašto ne bi voleo da Dinamo izvuče Zvezdu u nokaut fazi Lige Evrope

Ponovio je još jednom i da je veliki prijatelj sa Terzićem, kao i sa Stankovićem i Mrkelom

  • 8
Davor Šuker i Zdravko Mamić

Foto: MN Press

Čak trećina čitalaca Telegrafa koji su u petak glasali u anketi, "poručili" su da je Dinamo iz Zagreba najpoželjniji rival za Crvenu zvezdu u 1/16 finala Lige Evrope!

Međutim, alfa i omega zagrebačkog kluba Zdravko Mamić priznao je da ne bi voleo da vidi pomenuti duel - uz napomenu da mu je drago što su oba tima u nokaut fazi.

- Radujem se Zvezdinom uspehu iz prostog razloga što sam srećan zbog uspeha svih klubova sa prostora bivše Jugoslavije. To se posebno odnosi na Zvezdu, koja je tako veliki klub. Sada je već konstantna da crveno-beli igraju značajnu ulogu u Evropi - rekao je Mamić za "Informer" i dodao:

- Ipak, ne bih voleo da se sretnemo u nokaut fazi, jer želim da i oni i mi stignemo što dalje u Ligi Evrope. Pored toga, koliko god bih se radovao pobedi protiv Zvezde, toliko ne bih voleo da rizikujem da Dinamo izgubi od nje.

Dodao je Mamić i da je u sjajnim odnosima sa čelnicima Zvezde.

- Zvezdu vodi moj veliki prijatelj Zvezdan Terzić. Prijatelji su mi i Dejan Stanković i Mitar Mrkela. Sa svima njima sam povremeno u kontaktu. Oduvek sam imao dobre odnose sa rukovodstvom Zvezde, još od vremena Vladimira Cvetkovića i Dragana Džajića. Uvek smo radili na normalizaciji odnosa između klubova i srećan sam zbog toga - jasan je Mamić.

>>> Real grca, tri kola u Primeri ne zna pobedu, ponovo je izgubio u Ligi šampiona, i zato bi današnje (16.15) gostovanje Sevilji moglo da bude poslednji meč Zinedina Zidana na klupi Kraljeva. Kvota na keca i dvojku u Sevilji je ista - 2,70, dok je iks 3,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sevilja - Real Madrid.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan sbg

    5. decembar 2020 | 10:36

    Mamic je sporska Gromada nikada nisam čuo niti porocito da je pricao protiv srpskih klubova. Kamo srece da i mi imamo jednog Zdravka Mamića

  • Mop

    5. decembar 2020 | 10:06

    Mamicu,Srbine !

  • Bobi

    5. decembar 2020 | 10:51

    Diplomata je Mamić.. Poraz Dinama od bilo kog kluba je loš dan ne a od Srbendijanskog katastrofa. 🤔🤔🤔😜😜😜😜😎😎😎😇😇😇😇

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA