≫ 

Milojević postavio uslov pod kojim bi preuzeo "Orlove": Jedan čovek iz FSS-a mora odmah da ode!

Bivši trener Zvezde sve bliži promociji na Terazijama

  • 50
Vladan Milojević Foto: MN Press

Vladan Milojević je "prvi pik" Fudbalskog saveza Srbije za novog selektora, a prema informacijama "Sportskog žurnala" prihvatio je tu ponudu i biće imenovan za naslednika Ljubiše Tumbakovića ukoliko se ispune uslovi koje je postavio.

Prvo je neophodno da FSS plati obeštećenje Al Ahliju sa kojim bivši trener Zvezde ima čvrst ugovor i koji je već demantovao da Milojević odlazi, a potom i najvažnije - da se reši pitanje sportskog direktora.

To je veći kamen spoticanja pošto je FSS već pružio podršku Vladimiru Matijaševiću na toj funkciji, a "Žurnal" piše da Milojević nikako ne želi da sarađuje s njim, jer nisu u dobrim odnosima još iz perioda iz Čukaričkog.

Vladimir Matijašević Foto: MN Press

Netrpeljivost je, navodno, počela posle osvajanja Kupa Srbije (2015. godine) i ubrzo je Milojević otišao iz kluba, pa tako želi da na novoj funkciji nema nikakve dodirne tačke sa Matijaševićem.

Za sada nije poznato da li će FSS ispoštovati njegov uslov, ali je sve izvesnije da Ljubiša Tumbaković neće sedeti na klupi reprezentacije u novom ciklusu. Zamenik predsednika FSS-a Marko Pantelić treba da imenuje novog selektora, a pored Milojevića još tri imena su u igri.

Spominju se Slaviša Jokanović i Veljko Paunović koji imaju takođe ugovore u Kataru i Engleskoj, odnosno Ivan Jovanović (bivši trener APOEL-a), koji je bez angažmana.

Mnogi navijači Totenhema veruju da je ovo ta sezona kad mogu da napadnu titulu, a ne bi im bilo ništa draže nego da njihov tim to potvrdi danas (17.30) protiv mrskog Arsenala. Kvota na keca je 2,15, na iks 3,35, a na dvojku 3,50, dok je kvota na GG3+ 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem - Arsenal.

Video: Marakana se tresla od emocija zbog bivšeg trenera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salvatore

    6. decembar 2020 | 08:56

    Sve se menja sem Kokeze i Pantelića!!???

  • Mane

    6. decembar 2020 | 09:48

    Posle one bruke i sramote sa Muslinom Kokeza mora da ode!

  • Hančanin

    6. decembar 2020 | 09:49

    I on će da ukrasi ko predhodnici, jak stručnjak, lopta samo unazad i parkiraj autobus ispred šesnaesterca....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA