≫ 

Sve što treba da znate o meču Zlatibor - Crvena zvezda: Kad se igra, ko sudi, gde je TV prenos

Crveno-beli nastavljaju pakleni ritam utakmica na tri dana

  • 21
FK Crvena zvezda

Foto: MN Press

Za fudbalere Crvene zvezde, učesnike 1/16 finala Lige Evrope, nema predaha. U pauzi između Hofenhajma i Libereca crveno-beli gostuju ovog nedeljnog popodneva u Užicu protiv Zlatibora u okviru 17. kola Superlige.

Ukoliko trijumfuju, crveno-beli će se dva kola pre odlaska na zimsku pauzu okititi titulom jesenjeg šampiona Srbije.

Kad se igra utakmica i gde je TV prenos?

 

Meč počinje od 16 časova, a direktan prenos je na televizijama Arena sport 1 i B92.

Ko je sudija ovog meča?

 

Arbitraža na utakmici u Užicu poverena je iskusnom internacionalcu Danilu Grujiću iz Niša, kome će pomagati Jovan Grujić i Dejan Dimitrijević.

Kakav je Zvezdin skor sa Zlatiborom?

 

Ova dva kluba do sada su se samo jednom sastali u zvaničnim utakmicama i to pre nekoliko nedelja u okviru prve runde Kupa Srbije, kada su Zlatiborci namučili crveno-bele na Marakani. Vodili su sa 2:0, ali su u finišu primili četiri gola za 15 minuta i izgubili sa 4:2.

Kakva je Zvezdina kadrovska situacija?

 

Šampion će na ovom gostovanju nastupiti bez gotovo pola tima. Izostaju čak šestorica prvotimaca - Mirko Ivanić, Milan Rodić, El Fardu Ben, Milan Pavkov, Željko Gavrić i već duže odsutni Aleksandar Katai.

Šta kaže Dejan Stanković?

 

- Zlatibor nas je ozbiljno namučio, iako smo mi imali posed i dosta šansi koje nismo iskoristili. Fudbal je takav, oni su dva puta šutirali i pogodili naš gol. Dobro smo se namučili kako bi preokrenuli rezultat i sigurno je da ćemo ući u utakmicu na isti način kao i ovde u Beogradu - rekao je Stanković za klupski sajt u najavi utakmice.

- Idemo na pobedu od prvog minuta, znam da će nam biti teško. Mi smo profesionalci, umor je prisutan, ali svaka utakmica je novi izazov i moramo ići u nove pobede i uvek ću početi sa najboljim mogućim sastavom - dodao je trener Zvezde.

Prštalo je u kup meču Zvezde i Zlatibora, na kraju je bilo 4:2, a ako očekujete sličan scenario u meču Superlige, gde će Zvezda biti gost, kvota na kombinazziju 2&GG je 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zlatibor - Zvezda

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA