≫ 

Kristal Palas i Milivojević priredili debakl Banetovom Vest Bromu, petarda u režiji Zahe i Bentekea

Odbrana na čelu sa Ivanovićem nije imala nikakav recept za Bentekea i Zahu

  • 0
FK FC Everton - Crystal Palace Foto: Tanjug/AP

Katastrofalan debakl doživela je ekipa Vest Bromvič Albiona u 11. kolu Premijer lige od Kristal Palasa na svom terenu 5:1, što znači da se bivši kapiten srpske reprezentacije Branislav Ivanović, koji je u centru odbrane poražene ekipe, nije dobro proveo.

Sve je krenulo idealno za Kristal Palas, u čijem sastavu je bio i reprezentativac Srbije Luka Milivojević koji je pred kraj utakmice "nagrađen" žutim kartonom. Furlong je već u osmom minutu postigao autogol, da bi Galager najavio eventaulni preokret VBA nakon pola sata igre (1:1).

Ipak, od toga, ne da nije bilo ništa, nego je domaćin prvo ostao sa igračem manje zbog direktnog isključenja Pereire, a onda je u drugom poluvremenu u roku od 13 minuta primio još tri gola (1:4). Zaha, pa Benteke, pa ponovo Zaha.

A, onda je još jednom na red došao Benteke osam minuta pre kraja i postavio konačnih 5:1. Odbrana na čelu sa Ivanovićem nije imala nikakav recept za navalni red gostiju koji je stvarao šanse u svakom napadu, pa je na kraju i stigla petarda.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Indijski dečak iskopirao Maradonin gol i tako odao počast jednom od najpoznatijih fudbalera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA