≫ 

Ovaj čovek bi u zemlju da propadne: Poklonio gol Liverpulu, VAR ga uhvatio u simuliranju penala

Konor Kodi "kumovao" je vođstvu "Redsa" na poluvremenu

  • 1
konor kodi Foto: Tanjug/Ap

Defanzivac Vulverhemptona Konor Koudi bio je centralna figura utakmice 11. kola Premijer lige na "Enfildu" gde je Liverpul, upravo zahvaljujući njegovom brljanju u dva navrata, stekao minimalnu prednost pred odlazak na veliki odmor, a onda dotukao goste u drugom poluvremenu, za konačnih 4:0!

Koudi je najpre u 24. minutu kardinalno kiksnuo pred kaznenim prostorom gostiju, "primio" je loptu na grudi tako da je ona otišla dirketno u "for" Salahu, a ovaj iskoristio poklon da postigne vodeći gol za tim Jirgena Klopa.

Koudiju je došlo da propadne u zemlju zbog greške, nije mu preostalo ništa drugo nego da dres prebaci preko glave da, makar nakratko, izbegne razočarane poglede saigrača.

Pogledajte taj trenutak.

Pred kraj poluvremena ponovo je Koudi bio u akciji, delovalo je da je uspeo da izdejstvuje penal za goste, čak je i naterao glavnog arbitra da pokaže na" kreč", ali je onda VAR razotkrio njegovu prevaru.

Kodi je simulirao prekršaj, Mane ga nije sapleo kako je to u prvi mah delovalo, Senegalac je na vreme sklonio nogu, nije bilo ni govora o prekršaju, ali je defanzivac Vulfsa ipak odlučio da padne i pokuša da se iskupi za kiks kod gola.

Na kraju je opet ispao tragičar situacije, definitivno ovo nije bilo njegovo veče.

Pogledajte i taj momenat.

U nastavku, sigurno i pod utiskom iz prvog dela meča, gosti su doživeli debakl - primili su još tri gola.

Mrežu Portugalca Patrisija tresli su Vajnaldum (58), Matip (68), savladao ga je i njegov saigrač Semedo (78), čime je krah "najportugalskijeg" tima lige bio potpun, i to pred navijačima.

I na "Enfildu" je, poput većine stadiona u Engleskoj, od ovog vikenda dozovljen ulazak navijača, doduše u ograničenom broju, pa su konačno i igrači šampiona Engleske mogli da čuju huk sa tribina.

"Redsi" su se ovom pobedom izjednačili sa Totenhemom na čelu tabele sa 24 boda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA