≫ 

Posle tri specijalna saveta, Grizman je "poludeo" u napadu: Valdano otkrio šta je rekao Francuzu

Dobar znak za Barselonu?

  • 1
Antoan Grizman Foto: Tanjug/AP

Francuski ofanzivac Antoan Grizman igra mnogo bolje u poslednje vreme i približio se standaradima zbog kojih ga je Barselona kupila od Atletiko Madrida, a mnogi za to zasluge pripisuju Horheu Valdanu.

Grizman i Valdano su seli i porazgovarali, posle čega je Francuz dao tri gola na tri utakmice, a Valdano je deo razgovora otkrio kroz svoju kolumnu.

Valdano je u El Pais-u napisao da je tri saveta podelio Grizmanu i da je ključ njegove dobre forme skorije u tome što kvalitet Francuza nikad nije bio sporan.

Jedan od saveta je bio da kada Grizman prima loptu u kaznenom prostoru, da to treba da radi desnom, zajedno sa kontrolom, a da šutira levom nogoom.

Grizman je to uradio u utakmici protiv Dinamo Kijeva. U slučaju kada treba da prima loptu van kaznenog prostora i ona ide visoko, Grizman treba da šutira volej i ide na korner.

Umesto toga, Francuz je pogodio strašan gol protiv Osasune, dok je gol protiv Ferencvaroša bio proizvod trećeg saveta Valdana.

On je Grizmanu rekao da kada na prvoj stativi prihvata nizak centaršut, treba da gađa između nogu golmanu, što je Francuz protiv Mađara i uradio.

Da podsetimo, Grizman je u Barselonu stigao 2019. godine za 120 miliona evra, ali za godinu i po dana nije uspevao da se nametne kao konstantno rešenje u napadu sve do sada.

Možda će upravo ovi saveti pomoći i Grizmanu, ali i Barseloni koja od početka sezone ozbiljno kuburi i sa rezultatima i kvalitetom fudbala jer je za vikend poražena od Kadiza sa 2:1.

Video: Stanković: Nismo zatvorili meč, teško je koncentrisati se posle Evrope

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bravo

    7. decembar 2020 | 09:36

    Nakon toga je razbio Cadiz izgubivsi 2:1. Svaka cast 👌

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA