≫ 

Sudijski ekspert procenio: Igrač Zlatibora sam kriv što je glavom išao na krampone Nikolića

Jezdimirović je išao glavom, tamo gde neko ne bi ni nogom, žargonski rečeno

  • 97

Sudijski ekspert Zdravko Jokić tvrdi da je u duelu Veljka Nikolića i Milana Jezdimirovića tokom meča Crvene zvezde i Zlatibor Čajetine, kriv bio Jezdimirović.

On je izvukao deblji kraj posle starta Nikolića koji je otvorenim đonom i kramponima direktno udario igrača Zlatibora.

Epilog je krvava glava Jezdimirovića koji je odmah izmenjen i, premda je izašao na svojim nogama, nosio je peškir na glavi kako bi se krvarenje koliko-toliko zaustavilo.

- Veljko Nikolić nije napravio prekršaj kakav se na prvu činilo, već je Jezdimirović spustio glavu i to se karakteriše kao opasna igra na svoju štetu. Nikolić nije imao nameru da udari protivničkog igrača - rekao je Jokić za Arenu sport.

Nikoliću je sudija Danilo Grujić posle ovog starta pokazao žuti karton. Da podsetimo, Crvena zvezda je pobedila Zlatibor sa 1:0, golom Ričmona Boaćija iz 18. minuta susreta.

Nikolić je u finišu tog dela igre imao idealnu šansu da i sam zatrese mrežu. Lepo je fintirao jednog igrača Zlatibora i ostao sam pred golmanom Dušanom Čubrakovićem, ali mu je čuvar mreže Zlatibora odbranio.

Video: Nema greške: Boaći sa pet metara za vođstvo Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tade

    6. decembar 2020 | 23:43

    Znači start kramponima je po ovom "expertu" dozvoljen...Glavom je igrač Zlatibora sprečio da mu ne slomi nogu?Ovi izgleda ne daj Bože moraju da ubiju igrača na terenu da bi neko dobio crveni,više ne mogu ni da se setim koliko su igrača poslali na urgentno ove sezone i prošli nekažnjeno.Mezimica sa sve sudijama i savezom velika sramota za naš fudbal, prevršilo je svaku meru,ceo Svet nam se smeje...

  • Lana

    6. decembar 2020 | 23:33

    Ima li neki "ekspert" koji nije iz Zeleznika? Nema ocigledno.

  • Mire

    6. decembar 2020 | 23:30

    SRAM TE BILO TI SI NEKI EXPERT . Sacuvaj nas boze ovakvih UDBINIH experata .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA