≫ 

Ako ste kojim slučajem propustili gol Štutgarta: Komedija na više nivoa i bezobrazluk strelca

Napadač Švaba iskoristio "gluve telefone" golmana rivala i defanzivca, posle toga se nije sportski poneo

  • 4
gol stutgarta Foto: twitter/xGPhilosophy

Fudbaleri Štutgarta slavili su na "Vezeru" protiv Verdera 2:1 u 10. kolu Bundeslige, uz jedan krajnje neobičan gol u režiji gostiju, ne toliko nesvakidašnjim, ali na nekoliko načina komičnim i uz bezobrazluk strelca.

Igrao se 91. minut meča, rezultat je bio 0:1, a jedna ruinska defanzivna situacija pretvorila se u pravi pakao za domaći tim. Loše su iskomunicirali štoper i golman, tačnije defanzivac mu je grudima spustio loptu ni ne gledajući da nailazi špic "Švaba" Silas Vamangituka, i to je bio kraj svake nade da Verder može doži do egala.

Vamangituka je "ukrao" loptu ispred nosa golmana domaćih, pred sobom je imao "livadu" i prazan gol dok su se iza njegovh leđa, ni ne gledajući šta će uraditi fudbaler gostiju, raspravljali najodgovorniji za kiks defanzive - golman i štoper.

Međutim, napadač Štutgarta je baš to i gledao - svađu rivala, i bilo mu je zabavno, pa je pričekao sa postizanjem gola. Čekao je sve do trenutka kada je golman Verdera iz očaja pokušao "nemoguće", i tek tada je ćušnuo loptu u mrežu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Маде ин ...

    7. decembar 2020 | 00:08

    Не видим у чему је проблем..

  • Kejli

    7. decembar 2020 | 04:23

    Za ovo ponasanje i provociranje treba crveni karton da dobije. Ako si vec uzeo loptu daj gol,ne majmunisi se i ne glumi nekog igraca...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA