≫ 

Bivši napadač Partizana u januaru potpisuje za Čukarički

Jovanović, inače, trenira sa Brđanima za koje nije imao pravo nastupa

  • 0
Đorđe Jovanović

Foto: MN Press

Đorđe Jovanović, nekadašnji napadač Partizana, biće novo pojačanje Čukaričkog od januara! To je za zvaničan sajt kluba rekao sportski direktor Brđana Nenad Mirosavljević.

Podsetimo, Jovanović sa Čukom trenira od ove jeseni, a početkom oktobra raskinuo je ugovor sa Kadizom. Po odlasku iz Humske igrao je za Lokeren, odakle je i došao u pomenuti španski klub.

- Biće veliko pojačanje, baš u pravom smislu te reči. Odličan je igrač, to će tek pokazati. Na žalost, nije imao pravo nastupa u ovom delu prvenstva, ali od januara biće veliko osveženje za ekipu - rekao je Mirosavljević.

Sportski direktor belo-crnih na pitanje da li očekuje još bolji Čukarički na proleće, nije imao nikakvu dilemu.

- Naravno! Kao veliki neuspeh apostrofirao bih eliminaciju iz Kupa, i u tom takmičenju Čukaričkom su ciljevi bili najviši. Iskreno, nismo se nadali tome, to je ostavilo goran ukus. To je iza nas, sad se okrećemo prvenstvu i zacrtanom cilju.

Ipak, konkurencija će biti žestoka, uz Čukarički na tabeli je Proleter sa istim brojem bodova, bod više ima subotički Spartak...

Nenad Mirosavljević

Foto: MN Press

- Svake godine prvenstvo je sve izjednačenije, evo to je kulminiralo u tekućem šampionatu. Veliki broj ekipa je u vrhu, podjednakog su kvaliteta, takođe planiraju da se bore za mesto koje vodi u Evropu. Smatram da mi imamo kvaliteta i da ćemo mi biti ti koji će u međunarodna takmičenja. Ali, jedno je to što mi mislimo, jedino merilo je teren, tu moramo da pokažemo da smo najbolji - jasan je bio Mirosavljević.

>>> Srbija će danas (18.00) saznati koji će joj biti rivali u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022, a kvota na to da će Orlovi biti s Hrvatima u grupi je 9,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za žreb za Mundijal.

Video: Gordić sam na trojci gađao za pobedu Partizana, ali lopta izlazi iz koša

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA