Modrić ostaje u Realu: Hrvat u "kraljevskom klubu" završava karijeru?

Fudbaler Real Madrida Luka Modrić će karijeru verovatno završiti u "kraljevskom klubu", jer bi trebalo da u njemu dobije novi ugovor

  • 1
FC FK Real Madrid - Barselona Barcelona Foto: Tanjug/AP

Tako piše španski "AS" i navodi da je 35-godišnji Modrić, koji je u klubu "miran" bar do leta 2021. godine, na terenu "zaslužio svoje pravo za novi".

Iako ima 35 godina, pokazao je da ume da igra na najvišem nivou, pa će verovatno dobiti produženje na još godinu dana, s obzirom na dobro poznatu politiku Reala u pogledu igrača starijih od 30 godina.

Modrić je odigrao i dobru utakmicu protiv Sevilje u kojoj je donosio dobre odluke, a bio je starter na šest utakmica od početka novembra. I dalje je vitalni deo svlačionice Reala i zato je izrazio želju da ostane.

- Osećam se dobro i jako, još uvek ima mnogo fudbala u mojim nogama i snage da nastavim, ali videćemo šta će da se desi u budućnosti. Mnogi pričaju o mojoj situaciji, ali ja sam smiren i usredsređen na to da pomažem ekipi. Srećan sam u Madridu i voleo bih da tu i završim karijeru - rekao je Modrić.

Luka je u klub došao još 2012. godine iz Totenhema i od tada je bio jedan od značajnijih šrafova u šampionskim generacijama Reala.

Bio je dobra podrška i zaleđina Kristijanu Ronaldu sa kojim je osvajao vezane titule prvaka Evrope i naposletku, uz finale Mundijala sa Hrvatskom, zaslužio i da bude proglašen najboljim igračem planete.

Video: Nema greške: Boaći sa pet metara za vođstvo Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA