Ronaldo posle okršaja sa Mesijem otkrio šta stvarno misli o asu Barselone: Iskreno da vam kažem...

Gostovanje u Kataloniji se smatralo nemogućom misijom

  • 1
Spain Soccer Champions League Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo se odlično proveo na Kamp Nou pošto je sa dva gola sa bele tačke doprineo pobedi Juventusa nad Barselonom 3:0 u Ligi šampiona, a sve oči su bile uperene upravo prema njemu i njegovom večnom duelu sa Lionelom Mesijem, pa su svi čekali utiske posle meča.

Juve je tako izbio na čelo grupe jer mu je bila potrebna pobeda sa tri razlike protiv Barselone koja je ostala na drugoj poziciji. Nije se Ronaldo libio da iskaže sreću zbog toga, ali je, naravno, odmah upitan o njegovom duelu sa Mesijem.

- Iskreno da vam kažem, bili smo prošlih 12-13 godina zajedno na dodeli nagrada i mogu reći da ga nisam nikada gledao kao rivala, to je sve prenapumpavanje medija. Uvek smo se perfektno slagali i ako pitate Lea, on će vam reći isto što i ja - naveo je Ronaldo.

Kapiten portugalske reprezentacije takođe je rekao da je pobeda protiv tima kao što je Barselona prava stvar za Juventus u ovom momentu pošto se gostovanje u Kataloniji smatralo nemogućom misijom.

Video: Mesi unezveren u kolima dok su ga navijači okružili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dak

    9. decembar 2020 | 15:15

    Mesi je odigrao svoje. Moze kod Radulovoca u stranku. DOSTA JE BILO..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA