Redingu malo penal i igrač više: Paunović upisao poraz na domaćem terenu pred paklenih 10 dana

Ipak, i dalje su na samo bod zaostatka za mestom koje direktno vodi u Premijer ligu

  • 1
Veljko Paunović Foto: Streamja

Taman kada se pomislilo da su lošu seriju ostavili iza sebe, fudbaleri Redinga doživeli su još jedan neočekivan poraz - ovoga puta od Birminegma kod kuće rezultatom 2:1 (2:0)!

Gosti su na poluvremenu imali dva gola viška golovima Torala u 29. i 37. minutu, ali sus e izabranici Veljka Paunovića "vratili u igru" pogotkom Meitea na isteku sata igre.

Samo deset minuta kasnije Birmingem je ostao bez Dina koji je u razmaku od 66. do 70. minuta dobio dva žuta kartona. Pritom, Reding je imao penal koji je mogao da preokrene utakmicu, ali je Žoao promašio isti.

Redingu je ovo peti poraz u poslednjih devet mečeva na kojim asu ostvarili samo dva trijumfa. Međutim, onaj neverovatan start ih drži u igri s obzirom na to da imaju 30 bodova koliko još tri ekipe, među kojima je i Votford Vladimira Ivića.

Norič je prvi sa 34 boda, Bornmut ima 31, a zatim slede pomenuti Votford, Svonsi, Reding i Bristol. Paunović će, inače, u narednih 10 dana imati težak zadatak s obzirom na to da ekipa gostuje KPR-u i Brentfordu, a dočekuju lidera Norič.

U nastavku pogledajte i golove sa meča Reding - Birmingem:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    9. decembar 2020 | 23:31

    treba da dovede starasnog centarfora mitrovica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA