Pogba možda ode iz Junajteda upola cene: "Đavoli" spremni da se odreknu novca samo da reše problem

Francuski fudbaler Pol Pogba možda ode iz Mančester junajteda za mnogo manje novca u odnosu na sumu za koju je došao na Old Traford

  • 1
Paul Pogba, Pol Pogba Foto: Tanjug/AP

Britanski mediji javljaju da je menadžer "Crvenih đavola" Ole Gunar Solskjer dao "zeleno svetlo" da Pogba ode po sniženoj ceni.

Ta cena bi mogla da bude oko 50 miliona funti, što je u evrima 55 miliona. S obzirom na to da ga je Junajted platio 105 miliona evra, jasno je kolike je sume spreman da se odrekne da bi se rešio problema.

Polov odlazak je pokrenut "eksplozivnom" izjavom njegovog agenta Mina Rajole koji je rekao da je Pogba završio sa Junajtedom.

Već dugo vremena se piše da je Francuz nesrećan u Junajtedu, mada nisu najjasniji razlozi za takvo njegovo stanje. Nije mu odgovarao Žoze Murinjo koji ga je doveo u Junajted, Portugalac je otišao.

Samo isprva mu je odgovarao i Solskjer i posle nekog vremena je i Norvežanin počeo da smeta vezisti kluba sa Old Traforda.

Rajola je rekao da Pogba hoće da ide u trenutku kad je Junajted izgubio od Lajpciga i u grupi se oprostio od nokaut faze Lige šampiona.

Zbog toga će Francuz verovatno već u prvoj sledećoj prilici napustiti svoj sadašnji klub. Rajola je kao potnecijalnu destinaciju spomenuo Juventus, ali je malo verovatno da će se to desiti.

Juventus neće moći da plati Pogbu ni blizu koliko je to mogao Junajted, tim pre što torinski klub već ima u ekipi zvezdu profila Kristijana Ronalda.

Pogba je igrao za Juve od 2012. do 2016. i tamo se potpuno afirmisao kao igrač. S druge strane, Solskjer bi njegovim odlaskom dobio prostor da dovede neku drugu zvezdu koja je spremna da više pomogne Brunu Fernandešu u organizaciji igre i napada slavnog kluba.

- Čim pre Polov agent shvati da je ovo timski sport i da radimo svi zajedno, to bolje. To je verovatno poslednja stvar koju ću reći po ovom pitanju. Neću da trošim energiju na takve stvari - rekao je o ovome Solskjer.

Pogba je u Junajtedu nedeljno primao 290.000 funti, što je skoro 320.000 evropskih novčanica.

Video: Razbio se Krstović, komičan trenutak fudbalera Zvezde s aerodroma: Uh, kako sam se prosuo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BralE

    10. decembar 2020 | 22:25

    Ja sam odavno rekao, da će Mančester Utd. biti ponovo dobra timska ekipa, tek kad prodaju ovog isfarbanog klovna i eventualno De Geu, koji isto svake 1-2 godine nešto zakera. Ali posebno Pogba nije zasluzio da bude tu! Dobio je tolike pare i opet svakih 3 mjeseca pokaze puni sjaj! Ja vam garantujem, da će Mančester zablistati bez njega! Taman da oslobodi mjesto Van de Beku! A za pare od prodaje, neka dovedu dobrog štopera ili desno krilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA