Za ovo se živi, mogao bih celu karijeru da budem u Zvezdi! Petrović pod utiskom posle Slovana

Vezista Crvene zvezde Njegoš Petrović srećan je posle remija sa Slovanom iz Libereca 0:0 u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope

  • 6
FK Crvena zvezda Foto: AP/Tanjug

Zvezda je u prvom meču pobedila Slovan na Marakani sa 5:1 i odatle je krenuo dobar ritam srpskog tima koji je sa 11 boodva prošao u šesnaestinu finala drugog po snazi evropskog takmičenja.

- Stvarno mnogo teška i tvrda utakmica, očekivalo se to od Libereca. Očekivalo se, bilo je hladno, ali kako njima, tako i nama. Nekoliko dana unazad je ovako. Krivo mi je što nismo uzeli tri boda, ali završavamo grupu sa 11 i mislim da svaki zvezdaš može da bude ponosan - rekao je Petrović posle meča za Arenu sport.

Petrović se ustalio u veznom redu kod Dejana Stankovića i u skladu sa njegovim napretkom, pojavile su se i priče da ima zainteresovanih klubova.

Njegoš kaže da ga to ne zanima i ponovio je da bi mogao da odigra celu karijeru na stadionu "Rajko Mitić".

- Iskreno ne razmišljam uopšte. Fokusiran sam samo na Crvenu zvezdu, uopšte ne obraćam pažnju. Svakakvih priča ima i bilo ih je. Ništa se nije desilo, fokusiran sam na Zvezdu i rekao sam više puta da mi nikakav problem ne bi bio da ostanem ovde i celu karijeru - kaže Petrović.

Zvezdu na proleće čekaju neki veoma jaki protivnici i sve zavisi od žreba (ponedeljak 13 h), ali je izvesno da crveno-belima kao nenosiocu neće biti lako jer potencijalno dolaze Milan, Ajaks, Totenhem...

- Za te utakmice se živi. Svi smo radili za njih. Ko god da nam dođe mi jedva čekamo to proleće u Evropi i ko god da nam dođe, mi jedva čekamo to i svi ćemo dati sve od sebe kao što je i do sada bilo - zaključio je Petrović.

Video: Gobeljić: Proleće u Evropi je veliki uspeh, zaslužili smo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA