Brutalna tetovaža Maradone na butini legende Napolija: Insinje će zuvek čuvati uspomenu na Dijega

Neverovatan gest kapitena kluba sa stadiona Dijego Armando Maradona

  • 0
FK Napoli - FK Roma Lornco Insinje nedavno je gol posvetio Maradoni, a sada je otišao korak dalje kako bi mu odao počast; Foto: AP/Tanjug

Najveću počast Dijegu Armandu Maradoni odao je Napoli, koji je odlučio da ime stadiona San Paolo promeni u stadion Dijego Armando Maradona, a upravo na Maradoninom stadionu, viđen je još jedan veliki "omaž" jednoj od najvećih legendi fudbala svih vremena.

Naime, kapiten Napolija i dete ovog grada, Lorenco Insinje, odlučio je da u čast Maradoni uradi veliku tetovažu sa njegovim likom preko čitave leve butine.

Tetovaža se zbog šortsa nije videla cela u većem delu meča, ali su fotografi uspeli da zabeleže momenat kada se Insinjeu šorts dovoljno pomerio da se jasno vidi cela tetovaža sa Dijegovim likom.

Insinje je odlučio da uspomenu na Maradonu ima i na svom telu i nema sumnje da je ovo do sada najveće iskazivanje poštovanja prema legendi, koja 25. novembra preminula od posledica srčanog udara.

Lorenco Insinje, Maradona, tetovaža Butina Lorenca Insinjea sa tetovažom Dijega Maradone; Foto: Profimedia

Video: Maradonin doktor u suzama: Dao sam sve od sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA