≫ 

"Mesi nije pristupačan, a Kristijano uvek pomaže": Evo zašto Ronalda saigrač opisuje kao "bolesnika"

Brazilski fudbaler iz Juventusa Artur napravio je paralelu između dvojice najvećih igrača ove generacije - Kristijana Ronalda i Lionela Mesija

  • 2
Kristijano Cristiano Ronaldo, Lionel Messi Mesi Foto: Tanjug/AP

Artur je igrao sa Mesijem u Barseloni, ali se letos preselio, posle zamene Barse i Juvea, po kojoj je Brazilac otišao u Torino, a Miralem Pjanić u Španiju.

Nekoliko meseci kasnije formirao je utisak i o Ronaldu i o Mesiju i za Portugalca kaže da je pristupačniji.

- Oni su šampioni pre svega. U tome su i Mesi i Ronaldo identični. Koncentrisani od početka do kraja, uvek. Ako daju tri gola, odmah misle o četvrtom. Nikad ne gube fokus. Impresivno je i istovremeno motivišuće, jer vas time teraju da budete najbolji što možete - objasnio je Artur za AS.

Kada je reč o Mesiju, on nije toliko neposredan, a Artur prepričava i neke od navika Ronalda.

- U poređenju sa Mesijem, Ronaldo je pristupačniji. Nikad se ne povlači ako je njegovom saigraču potrebna pomoć i inspiriše strašnom odlučnošću. Trenira kao životinja, ne zna kad je pauza i uvek vas ohrabruje da date maksimum. Ništa ne prepušta slučaju - kaže Artur.

Čelsi je pokazao da može da se bori za titulu, ali taj proces je konstantan, i već večeras (21.00) mora ponovo da zablista i savlada Everton na gostovanju. A kvota u Mozzartu na dvojku je najveća na svetu – 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Everton – Čelsi.

On dodaje da je i ranije znao kakve navike ima Ronaldo, ali da je utisak utoliko jači kada to vidite uživo.

- Ima dana kada se vratimo kući u dva ujutru jer smo igrali kasno, a on tada počinje da trenira. Ko to još radi? Kristijano. Našalio sam se i rekao mu da je bolestan, ali šta da kažete nekome sa toliko Zlatnih lopti. Mentalno je prejak - opisuje Artur u priči za drugi španski list, Marku.

Ni Junajted ni Siti nisu zadovoljni startom sezone, ali su u poslednje vreme, bar u ligi, ušli u dobre nizove, pa nas očekuje sjajan derbi (18.30). Kvota na Junajted je 4,60, na Siti 1,80, dok je iks 3,60, a GG3+ 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za mančester Junajted – Mančester Siti.

Brazilac kaže da mu je Ronaldo ponajviše stigao od njegovog dolaska u Torino, zato što govore istim jezikom.

- Uvek je blizu i pomaže, na primer u stvarima koje nisam razumeo. U vezi sa hranom takođe, priča mi čak i šta da jedem. Brine se za druge, uvek pomaže ili doprinosi nekako. Imao sam sreće sa Kristijanom i ostalima u svlačionici, dobri su to ljudi - kaže Artur.

Real se provukao u Ligi šampiona, a večeras (21.00) bi mogao da nagovesti i bolje dane u Primeri jer mu u goste dolazi gradski rival Atletiko koji ima šest bodova više i u sjajnoj je formi. Ako ga Real zaustavi, biće to najava dramatične trke za titulu. Kvota na keca je 2,55, iks je 3,10, a dvojka 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real – Atletiko.

Video: Razbio se Krstović, komičan trenutak fudbalera Zvezde s aerodroma: Uh, kako sam se prosuo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA