≫ 

Piksijev duh ušao u Đuričkovića: Genijalan lob veziste Radničkog, dao je i gol za pobedu u 91!

Sa mnogo osećaja je pogodio mrežu bivši igrač Zvezde i Partizana

  • 4

Niški Radnički nikako da stabilizuje formu, promenjljivo igraju momci sa "Čaira", četiri poraza vezali su u jednom trenutku što je koštalo posla Milana Đuričića, ali je pobeda nad Radom u minuloj rundi, čini se, najavila bolje dane.

Sledeći u nizu je Zlatibor, a potez meča izveo je Petar Đuričković.

Bivši igrač Zvezde i Partizana je i najbolje partije u karijeri pružao u dresu "Reala sa Nišave", pokazao je još jednom da mu najbolje "leži" uloga u Radničkom i protiv Zlatibora, fenomenalnim lob udarcem za vođstvo domaćih u 38. minutu.

Delovalo je da Đuričković u toj situaciji nema rešenja, bio je na rubu kaznenog prostora, a onda je usledila majstorija. Kao svojevremeno što je radio Dragan Stojković Piksi u dresu Radničkog, i Đuričković je pokazao klasu, pronašao način da matira golmana.

Nije samo zbog ovog poteza Đuričković bio junak Radničkog, jer je pogodio i za 2:1 u 91. minutu!

Prethodno, u povoju drugog poluvremena, gosti su došli do egala, a onda je Đuričković još jednim pogotkom Nišlijama obezbedio drugu vezanu pobedu.

Real se provukao u Ligi šampiona, a večeras (21.00) bi mogao da nagovesti i bolje dane u Primeri jer mu u goste dolazi gradski rival Atletiko koji ima šest bodova više i u sjajnoj je formi. Ako ga Real zaustavi, biće to najava dramatične trke za titulu. Kvota na keca je 2,55, iks je 3,10, a dvojka 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real – Atletiko.

Mozzart nudi najveću kvotu na keca na meču Lacio – Verona (20.45), i ona iznosi 1,78. A sve ukazuje na takav ishod, od kvaliteta rivala, preko forme do tradicije. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lacio – Verona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA