Bivša žena igrača Sitija grmi: Smuvao je devojku koje se bacaju po noćnim klubovima, a sve zbog SP

Stounsova dugogodišnja izabranica besna zbog onoga što joj se dešava u psolednje dve godine

  • 3
Manchester City, Wolverhampton Wanderers Stouns u dresu Sitja (levo) Foto: Tanjug/AP

Defanzivac Mančester Sitija Džon Stouns nedavno je ostavio svoju nevenčanmu suprugu Mili Sevidž, inače majku njihove trogodišnje ćerke, s kojom je bio u vezi još od detinjstva!

Stons i Mili su zajedno otkako je njoj bilo 14 godina, zajedno su 2010. bili i par na maturi, a sve je puklo u novembru ove godine. Razlog - Svetsko prvenstrvo na kom je štoper Engleske igrao pre dve godine.

- Mislila sam da ćemo provesti život zajedno, ali sam osetila da postaje nasilnik. Poslednje dve godine su bile pakao. Slava sa Mundijala mu je udarila u glavu, prethodno je bio samo običan Džon - rekla je Mili u ispovesti za "San."

U međuvremenu je javnosti otkrila da je njen dokorašnji partner počeo tajno da se zabavlja sa kozmetičarkom Olivijom Nejlor.

- Da li vidite ove devojke koje se u noćnim klubovima bacaju na fudbalere? E, pa Džon je sa jednom od takvih devojaka. Fudbalere tretiraju poput Bogova i Džon ih je sve kupio posle SP. Pustio je da mu slava uđe u glavu, a za fudbalere pravila normalnog života onda postaju nejasna - poručila je Mili.

As Sitija je u jednom trenurtku samo rekao Mili da je više ne voli i napustio je zajedničku kuću, iako je Mili bila ubeđena da će se venčati.

U nastavku pogledajte i fotografije nove Stonsove devojke:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA