≫ 

Policija uhapsila Tadićevog saigrača, ranio nožem rođaka zbog čega mu preti 4 godine zatvora!

Najčudnija vest je, u stvari, da se ovaj incident dogodio čak u julu, ali pitanje je zašto Promes nije ranije priveden od strane organa reda kada se znalo za taj događaj

  • 1
Kvinsi Promes i Dušan Tadić Youtube/Printscreen

Fudbaler Ajaksa i saigrač Dušana Tadića, Kvinsi Promes, uhapšen je u nedelju ujutru zbog sumnje da je naneo teške povrede nožem svom rođaku, saopšteno je iz amsterdamske policije.

Portparol policije Jelmer Gerds objavio je ovu informaciju, ali nije hteo da kaže ništa više o tom incidentu. Promes je odmah sproveden u pritvor, a sve su prilike da će tamo ostati tri dana. Ipak, to je sve dok se ne utvrdi šta se desilo, jer se pritvor ne može produžiti.

Najčudnija vest je, u stvari, da se ovaj incident dogodio čak u julu, ali pitanje je zašto Promes nije ranije priveden od strane organa reda kada se znalo za taj događaj.

Na kraju jula, napadač Ajaksa napravio je veliku žurku u jednom od hangara svoje kompanije Abkude. Tokom zabave, Promes je ušao u rasparavu sa nekim od rođaka iz nepoznatih razloga, a zatim ga ja ubo nožem i ozbiljno povredio.

Zatim su se isprečili neki prijatelji i porodica, a kako tvrdi očevidac, sprečeno je možda i ono najgore.

Promes je u Ajaks došao iz Sevilje prošle godine, plaćeno je 15 miliona za njegove usluge, a pre Andaluzije igrao je još za Spartak Moskvu, GO Ahed Iglse i Tvente.

Video: Gol Spartaku, pa trk u zagrljaj Lalatoviću: Ovako je Gemović rešio derbi Vojvodine u Subotici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lejla

    13. decembar 2020 | 15:52

    Kad je mogao rođaka može i nekog saigrača da cepne...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA