≫ 

Fulam, bez Mitrovića, umalo do senzacije: Salahov "najgori" penal u karijeri spasao Liverpul

Kotadžersi prijatno iznenadili svoje navijače, kojih je bilo na stadionu

  • 5
Fulam - Liverpul Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Fulama priredili su veliko iznenađenje u 12. kolu Premijer lige, pošto su odigrali 1:1 sa favorizovanim Liverpulom na svom terenu, čak su i vodili dugo, no i ovako im ostaje pozitivniji utisak nego gostima, i naravno veliki bod u borbi za opstanak.

"Redsi" su, sa druge strane, propustili šansu da preteknu Totenhem na tabeli i naredno kolo dočekaju kao lideri, kasno su "upalili" u Londonu u nedelju predveče, a to ovog puta nije bilo dovoljno za nešto više od egala.

Klopov tim je čak bio i u rezultatskom deficitu posle blede partije i gola Rida u 25. minutu, efektnog pogotka, za zasluženo vođstvo ekipe Skota Parkera, koja je bila lišena pomoći rovitog Aleksandra Mitrovića. Fulam je saopštio a se srpski napadač povredio na poslednjem treningu.

Fulam - Liverpul Foto: Tanjug/AP

Fulam je pokazao da se neće tek tako lako predati u borbi za opstanak, ima ovaj tim još mnogo toga da pokaže, što su na svojoj koži uverili igrači šampiona.

Nastavak meča doneo je očekivanu napadačku silu Liverpula na odbranu Fulama, ali domaćini su uspešno odolevali, i pitanje je kako bi se meč završio da nije bilo bezveznog penala za goste u 78. minutu. Vajnaldum je u toj situaciji pogodio u lakat jednog igrača u "zidu" Kotadžersa, ovaj je čak bio i okrenuo glavu, no za glavnog sudiju nije bilo dileme - pokazao je na "kreč".

Udarac sa 11 metara izveo je Salah, ali toliko traljavo i nesigurno, da je lopta bukvalno išla direktno u golmana domaćih Areole, ovaj ju je imao "na ruci", no nije uspeo da je ukroti - prošla je ispod njega i završila u mreži.

Srećno, Liverpul je došao do boda, više nije ni zaslužio danas. Do kraja, odbrana Fulama izdržala je nalete gostiju i upisala bod koji ih je dodatno udaljio od zone ispadanja.

Nedelja:

Sautempton - Šefild 3:0

(Adams 34, Armstrong 62, Redmond 83)

K. Palas – Totenhem 1:1

Šlup 82 - Kejn 26)

Fulam - Liverpul 1:1

(Rid 25 - Salah 79.p)

Arsenal - Barnli 20.15

Lester - Brajton 20.15

Subota:

Vulverhempton - Aston Vila 0:1

(El-Gazi 90+4)

Njukasl - VBA 2:1

(Almiron 1, Gejl 82 - Furlong 50)

Everton - Čelsi 1:0

(Sigurdson 22p)

M. Junajted - M. Siti 0:0

Petak:

Lids - Vest Hem 1:2

(Klih 6p - Souček 25, Ogbona 80)

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 6+4+3=2

    13. decembar 2020 | 19:41

    on samo u reprezentaciji srbije moze da igra

  • Soda

    13. decembar 2020 | 20:41

    Drugoligaski igrač.Nikad nije dao gol nekom jačem klubu ni jačoj reprezentaciji.i ono sto je davao pola je bilo s' penala.

  • Nekoizfrancuske

    14. decembar 2020 | 07:41

    Imamo vrhunske igrace po celom svetu a nama glavni spic, koga vecina uzdizu, je igrac fulhama. To vam odmah objasnjava nivo nase reprezentacije. Fulham/Srbija slicni rezultati, slican nivo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA