≫ 

Ronaldo na jubileju spasavao Juve sa dva penala u Đenovi

Na prvi pogodak čekalo se sve do drugog dela igre i 57. minuta kada je Dibala zatresao mrežu na asitenciju Mekenija

  • 0
Cristiano Ronaldo, Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Juventusa upisali su još jednu pobedu u Seriji A pošto su u 11. kolu uspeli da savladaju Đenovu na gostovanju sa 3:1. Sudija Di Belo je dva puta pokazao na belu tačku u korist "stare dame" i oba puta je bio precizan Kristijano Ronaldo kojem je ovo 100. utakmica za ekipu iz Torina.

Napadao je Juve svim silama u prvom poluvremenu, držao loptu, imao šansi, ali nije uspeo da zatrese mrežu. Na prvi pogodak čekalo se sve do drugog dela igre i 57. minuta kada je Dibala zatresao mrežu na asitenciju Mekenija.

Nije se očekivao odgovor od Đenove, jer nije postojalo duha u domaćoj ekipi za bilo kakvo nadmetanje sa šampionom Italije. Ipak, brza akcija koja je došla u pravom momentu za od strane Sturara, bivšeg igrača Juventusa, koji je samo četiri minuta posle vođstva gostiju uspeo da anulira rezultat.

Vratila se ekipa Đenove u defanzivni blok koji je odolevao svim napadima, ali u nekoliko navrata je bilo jasno da neće izdržati još dugo. Upravo je to potvrđeno u 78. minutu kada je Rovela srušio svog protivnika u šesnaestercu.

Ronaldo je preuzeo odgovornost i pogodio sa bele tačke. Dva minuta pre kraja utakmice, drugi igrača, ali ista scena - Matija Perin sada skrivljuje penal, a Ronaldo opet pogađa i donosi konačnih 3:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA