≫ 

Superligaška ekstravagancija: On nikad ne izneveri, protiv Zvezde je prevazišao sva ranija izdanja

Nova utakmica, novi stajling Gavrića

  • 6
Nebojsa Gavric Foto: MN Press

Zvezda je, prema očekivanju, savladala najslabiji tim Superlige OFK Bačku, bilo je 2:0, i tako se učvrstila na čelnoj poziciji tabele. Gosti su ostali "zakucani" za dno sa ne baš najboljim šansama da sačuvaju superligaški status, ali, ako im je za utehu, u svojim redovima imaju verovatno najekstravagantnijeg igrača u ligi - Nebojšu Gavrića.

Ovaj momak, ako ne po golovima i driblinzima, pažnju već dugi niz godina privlači svojim atipičnim imidžom, pomalo buntovnim, tetovažama, i iznad svega, neobičnim frizurama. Po tome je daleko najpoznatiji na superligaškim terenima.

Gotovo da u svaku utakmicu ulazi sa promenenim stajlingom na glavi, kosa mu je dugo već ofarbana, dominiraju siva i bela boja, a u nedelju uveče na "Marakani" prevazišao je sva svoja dosadašnja izdanja.

Gavrić sada ima dugu kosu koju je protiv Zvezde neobavezno spakovao u punđu, odradio je i dredove, i to bele, pa je svakom posmatraču on prvi upadao u oko. Štrčao je, makar stajlingom, u odnosu na sve ostale aktere utakmice.

Možda Bačka ne blista ove sezone, ali Gavrić ni ovog puta nije izneverio.

nebojsa gavric Foto: MN Press

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neki

    13. decembar 2020 | 21:14

    Bolje da je poradio na fudbalu jer njegova igra nije ni za opstinsku ligu,nije se video.

  • Sssss

    13. decembar 2020 | 22:31

    Pa treba nekako da cuju za njega postene devojke po splavovima

  • madanda dzos

    13. decembar 2020 | 22:00

    Nema veze ako mu se to svidja neka nosi frizuru koju god hoce . Imamo mnogo drugih stvari da zameramo a ne kako ce ko da se šiša . Sigurno da bi voleo da igra u Mancesteru da moze .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA