≫ 

"Sa Mihajlovićem sam odrastao, a on me lažno optužio da sam mu zapalio kuću"

Hrvatski režiser najavio tužbu za klevetu protiv trenera Bolonje

  • 28
Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/AP

Legendarni srpski fudbaler i trener u Bolonje Siniša Mihajlović izdao je već dve knjige o svom životu, a u obe je govorio i o njegovom teškom životu u mladosti, kada mu je porodica proterana iz rodne kuće i Vukovara, dok je započinjao fudbalsku karijeru.

Hrvtski reditelj i producent Stipe Majić Pipe, koji za sebe tvrdi da je bio prijatelj porodice Mihajlović i uzor mladom Siniši, sada kaže da je žrtva.

Njega Mihajlović optužuje za proterivanje iz rodne kuće, kao i još neke incidente, poput pucanja u porodične fotografije.

- Dakle, ponavlja se priča, sa novim kvalifikacijama... Šokirao sam se. Mihajlović me je već jednom, pre par godina, optužio tom izmišljotinom da sam mu minirao kuću i pucao u fotografiju na kojoj je on sa bratom. To sam demantovao i u srpskim medijima. Nije mi se dalo tada da dublje ulazim u polemiku. Mislio sam da je ta priča gotova - rekao je hrvatski režiser, a preneo Večernji.hr.

Stipe kaže da će Mihajlović morati da dokaže na sudu svoje tvrdnje.

- Tužiću ga za klevetu. Pojavile su se nove lažne optužbe - objašnjava Majić.

Njemu nije jasno ni zašto Mihajlović sada priča o svojim roditeljima kada govori o teškim trenucima.

- Ne znam što je sad upetljao svoje roditelje koji su me obožavali. Na neki način sam Mihi bio idol. Nisam ih ja isterao iz Vukovara nego on! To može da posvedoči Mihin brat Bogdan, koji se nalazio u kući kada je on nazvao i rekao "Slušaj me dobro, odmah se spakujte i napustite Vukovar. Naređujem ti". Moraću da potražim pravdu sudskim putem - istakao je nekadašnji prijatelj Mihajlovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Срб

    13. decembar 2020 | 22:25

    Ма Михајловић сам запалио кућу сам себе истерао а онда наредио свим Србима да напусте своје куће и преселе се у Италију и чича мића и готова прича

  • Vodolijax

    13. decembar 2020 | 21:56

    Ne verujem Ustašama nikako.........

  • Jevrem

    13. decembar 2020 | 23:10

    Ma i upalio sam sebi kucu po kojoj je prethodno razbijao, pucao u fotografiju , on je u Osijeku terao ljude da piju kiselinu i lepio selotejp, ubijao i bacao u Dravu. On je pilotirao Mig 21 i pobio ljude na Pakrackoj poljani.Sinisa ratni zlocinac, sve je on uradio samo da okrivi postene i humane hrvate.Mrs bagro i olose jedan od vas nema vecih monstruma.Oprostio ti je Sinisa al nije trebao jer oprost je za ljude a ne za monstrume.Ono sto je rekao je kako u ratu ispliva sve najgore iz ljudi, kako se sve u delicu preokrene da ne treba imati poverenje u svakog jer sa onim sa kojim si slavio rodjendane kao dete i delio i zadnje parce hleba moze da ispadne najveci monstrum.A koliko je bilo takvih slucajeva? Sram te bilo , na kraju zrtva ispadne kriva tako je to od uvek.Posle slusanja nekih prica cak i za vreme bivse tamnice a jedan drug mi je igrao u to vreme kad je i Sinisa igrao jos od samih pocetaka karijere, a nikada te price nisu ispricane, prava istina i koliko smo mi Srbi bili naivni, nije ni cudo kako nam je, veoma dragih mojih prijatelja a imam i neki deo sire familije iz Slavonije nije ni cudo sto su se digli na oruzje gledajuci na istoriju i sve , a mucenici su bili prodani i izdani, ko je imao srecu da se spasi spasio se.Sinisa❤ je za mene svetac, iskrena i dobra osoba a Bog dobre, humane i pobozne ljude voli i nagradio ga je svime sto je postigao u zivotu.Vi ustase ste najveci monstrumi koje je svet ikada video.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA