≫ 

Mesi nastavio neviđeni teror nad Levanteom, ali Barsa i dalje ne liči na sebe

Arentinac dao jedini gol u teško izvojevanoj pobedi Kumanovog tima

  • 0
lionel mesi Foto: Tanjug/Ap

Tradicija nije izneverne, Lionel Mesi je nastavio da "teroriše" Levante, klub protiv kojeg je na 19 utakmica u karijeri dao čak 22 gola i spakovao 16 asistencija - u nedelju uveče je opet bio fatalan po tim iz Valensije.

Barselona se mučila, promašivala, ali je savladala goste 1:0 golom, rekosmo, lidera tima u 70. minutu, a onda i strepela pred kraj kada su igrači Levantea pritisli odbranu domaćeg tima ne bi li izbegli poraz.

Ovako je Mesi, pošto je Grizman osvojio loptu i prosledio je De Lihtu, pogodio za pobedu Katalonaca, i večeras vrlo bledih Katalonaca.

Sa ovog meča i Kuman i igrači pamtiće samo pobedu koja je stigla nakon sijaset promašenih prilika, ali i sreće u šansama koje su imali gosti. Levante se pokazao kao defanzivno izuzetno disciplinovana ekipa, jasno je bilo svima večeras koji su pratili meč zbog čega gosti već šest kola ne znaju za poraz, čak su i protiv Barse bili blizu tom ostvarenju.

Međutim, jedna greška u kritičnoj zoni, jedan pravi pas ka Mesiju, bili su dovoljni da naprave razliku u ovom dvoboju. Argentinac je savršeno preciznim udarcem u dalji ugao pogodio mrežu Levantea, skratio muke Kumanu.

lionel mesi Foto: Tanjug/Ap

Lakše se diše sad, Barsa se popela na osmu poziciju, ima dva meča manje, pa bi u neko dogledno vreme, ukoliko, naravno, reši u svoju korist zaostale mečeve, mogla da se uključi u borbu za sam vrh tabele.

Možda baš ova pobeda, ostvarena na ovako komplikovan način, bude odskočna daska za Mesiaj i družinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA