≫ 

Pešić nastavlja da rešeta u Izraelu: Novi pogodak glavom i pobeda Makabija u petom minutu nadoknade

Nekadašnji igrač Crvene zvezde postigao je drugi gol u trijumfu svog tima protiv Hapoel Haife u nacionalnom prvenstvu

  • 0
Aleksandar Pešić Foto: MN Press

Minuli vikend doneo je nastavak veoma dobre forme Aleksandra Pešića. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde pogodio je za Makabi iz Tel Aviva u ludoj pobedi ovog tima protiv Hapoel Haife u nacionalnom šampionatu, koji je rešen pogotkom Jonatana Koena u petom minutu nadoknade za konačnih 4:3.

Gostujući sastav je dva puta vodio na ovom susretu, prvo rezultatom 0:2, a potom i 2:3, ali je Makabi smogao snage da upiše četvrtu pobedu ove sezone u prvenstvu Izraela.

Srpski fudbaler je postigao drugi gol za Ponos Izraela na isteku 58. minuta utakmice. Odlično je sa desne strane centrirao Ejal Golasa, a Pešić se najbolje snašao u šumi fudbalera obe ekipe u srcu kaznenog prostora i glavom poslao loptu u mrežu.

Bio je to njegov četvrti gol u dresu Makabija, pošto je prethodno tresao mrežu u mečevima sa Hapoel Kfar Sabom i Bnei Sakninom u izraelskom šampionatu, te protiv Viljareala u Ligi Evrope, kada je Makabi igrao nerešeno sa Žutom podmornicom.

Makabi se novom pobedom uzdigao na peto mesto u izraelskom nacionalnom šampionatu i nalazi se u veoma dobroj formi, nakon prilično lošeg starta i dva remija i dva poraza u uvodna četiri kola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA