Falčineli oduševio navijače Zvezde na Instagramu: Italijan jedva čeka meč sa Milanom

Možda će baš Falčineli biti "kec u rukavu" Dejana Stankovića u dvomeču sa italijanskom ekipom

  • 2
Luka Marković Foto: MN Press

Nema sumnje da nas čeka pravi spektakl predstojećeg proleća u Ligi Evrope. Fudbaleri Crvene zvezde odmeriće snage sa ekipom Milana, koja se trenutno nalazi na prvom mestu italijanske Serije A. To znači da će u Beogradu između ostalih zaigrati i majstor kakav je Zlatan Ibrahimović uz Điđija Donarumu, Hakana Čalhanoglua, Davidea Kalabriju i mnoge druge.

Za jednog fudbalera Crvene zvezde ovaj susret će takođe imati posebnu težinu. Naravno, reč je o Dijegu Falčineliju koji dolazi iz zemlje u kojoj Milan trenutno predstavlja glavnog kandidata za titulu. Zna i sam Falčineli šta znači igrati protiv Milana, pošto je tu priliku imao u dresu Bolonje, Fjorentine i Sasuola.

Stoga ne čudi njegovo oduševljenje koje je sa drugima podelio na Instagramu.

- Prelep susret - kratko je prokomentarisao Italijan, a navijači crveno-belih su u komentarima vrlo brzo pozitivno reagovali na njegovu objavu.

Videćemo da li će baš Dijego Falčineli biti dželat Milana kada se ova dva tima budu sastala predstojećeg februara u dvomeču u kojem će Crvena zvezda svakako priželjkivati čudo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    14. decembar 2020 | 17:20

    Faušneli mogao bi ti da ostanes u Italiji posle ispadanja od rosonera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA