Zvezdin rival pikira veliko pojačanje: Gomez nakon svađe sa trenerom na pragu odlaska iz Atalante

Izabranici Dejana Stankovića mogli bi da se suoče sa velikom pretnjom po gol narednog februara, ukoliko dođe do transfera

  • 1
Britain Soccer Champions League Foto: Tanjug/AP

Izgleda da je došlo vreme za rastanak između Alehandra "Papua" Gomeza i Atalante. Već duže vreme su kružile glasine da će ovaj fudbaler napustiti tim iz Bergama, a sve je dodatno podgrejala njegova objava na društvenim mrežama gde tvrdi da će objaviti "istinu" o svađi sa trenerom Đan-Pjerom Gasperinijem.

Da sve bude još zanimljivije, za njegov potpis se trenutno interesuje niko drugi do Milan, koji će biti protivnik Crvene zvezde u šesnaestini finala Lige Evrope.

Gomez nije igrao za Atalantu još od kako je izašao iz igre na poluvremenu duela sa Midtjilandom u Ligi šampiona 1. decembra. Gasperini je tada tražio od svog fudbalera da promeni poziciju na terenu, odnosno da ode više desno, ali je on to odbio.

To se nije svidelo Gasperiniju, koji ga je zamenio Josipom Iličićem, a šef struke Atalante ga nije uvrstio ni u sastav za utakmicu sa Ajaksom prethodne sedmice. Nije ga bilo na terenu ni na meču protiv Fjorentine, pošto je ceo susret posmatrao sa klupe za rezervne igrače.

Gomez je odlučio da "progovori", pa je navijačima na Instagramu poručio da će saznati sve nakon što napusti ekipu.

- Dragi navijači, pišem vam ovde, zato što nemam drugog načina pomoću kojeg bi se odbranio. Samo želim da vam kažem da ćete saznati čitavu istinu kada budem otišao. Dobro me znate, znate ko sam. Volim vas, vaš kapiten - istakao je "Papu".

Sa druge strane, Gasperini je pokušao da spusti loptu, rekavši da fudbaler nije igrao protiv Fjorentine zbog rotacija u timu.

- Već smo odigrali devet mečeva u Seriji A i šest u Ligi šampiona. Mislim da je Gomez jedini igrao u svim tim duelima. Dosta smo bolji sa novim sistemom igre, tako da uvek pokušavamo da nađemo neku alternativu. Mislim da ga klub neće kazniti. On je bio naš najvažniji igrač poslednjih pet godina, gotovo da nije odmarao. Njegova uloga u određenim mečevima bila je "pročitana", pa su ga protivnici vrlo lako neutralisali. Ne znam na koji način će se razrešiti ova situacija - ističe ovaj stručnjak.

Ostaje da vidimo da li uz dim ide i vatra, te da li će u predstojećem prelaznom roku Gomez napustiti Atalantu i otići u redove predstojećeg Zvezdinog rivala u Ligi Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤷

    14. decembar 2020 | 21:12

    Страшан играч, разуме фудбал у најситнијим детаљима. Бојим се да Аталанта неће бити иста без њега... 😫

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA