Džajić priželjkuje navijače i uzda se u Dejana Stankovića: Protivnik je za naše navijače veliko ime

Treća Zvezdina zvezda ističe da je izuzetno važno što se crveno-beli nalaze u završnici Lige Evrope

  • 3
Vladimir Cvetković, Dragan Džajić Foto: MN Press

Žreb nije "pogledao" fudbalere Crvene zvezde danas u Nionu u smislu težine protivnika. Crveno-beli će u šesnaestini finala Lige Evrope igrati protiv Milana, aktuelnog lidera Serije A. Prvi meč je na programu 18. februara na Marakani, dok će sedam dana kasnije biti odigran revanš.

Legenda Crvene zvezde, Dragan Džajić je svestan da neće biti nimalo lako, ali istovremeno priželjkuje navijače na najvećem stadionu u našoj zemlji.

- Pre početka žreba za šesnaestinu finala Lige Evrope rekao sam da su svi potencijalni protivnici teški. To su klubovi koji imaju fenomenalne rezultate u svojim zemljama, koji su ih doveli do takmičenja u Evropi. Što se tiče Milana, radi se o velikom klubu, ove godine su u usponu u italijanskom fudbalu, posle nekoliko godina u kojima nisu imali dominantnu ulogu. Protivnik je za naše navijače, ali i za Evropu veliko ime. Mnogo bi nam značilo ukoliko bismo mogli da igramo pred publikom - rekao je Džajić za klupski sajt.

Smatra Džajić da je izuzetno važno što se Zvezda nalazi u samoj završnici Lige Evrope među najboljim evropskim ekipama.

- Što se tiče samog ishoda rano je da se govori o tome. Crvena zvezda se sastajala sa Milanom i pružala dobre partije, svi se sećaju tih utakmica. Najbitnije u ovom trenutku je da se smo u šesnaestini finala Lige Evrope i prisutni među najvećim evropskim ekipama. Igračima će mnogo značiti ovakve utakmice u kojima stiču iskustvo - istakao je Džajić.

Treća Zvezdina zvezda smatra da bi iskustvo Dejana Stankovića, te njegovo dobro poznavanje italijanskog načina igre, moglo da bude pravi "kec u rukavu".

- Sigurno da će učiniti sve da Crvena zvezda bude dostojan rival Milanu. Fudbal je na ovim prostorima uvek u hendikepu u odnosu na evropski, s obzirom na velike pauze. Verujem da će Dejan Stanković na pravi način pripremiti ekipu i spremno dočekati utakmicu - zaključio je Džajić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    14. decembar 2020 | 16:23

    Jel to ona legenda sto je privedena u prdekanu ?

  • W

    14. decembar 2020 | 16:00

    Zovite Deja Savićevića, kakav Stnaković:)

  • Lepi

    14. decembar 2020 | 18:26

    Dzaja je istinska Zvezdina zvezda,ali ljudi ko moze da predlozi Borjana za sledecu zvezdu degradira sve dosadasnje Zvezdine zvezde

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA