Detalji smene Tumbakovića: On je insistirao na raskidu ugovora, novi selektor stiže do Nove godine

Marko Pantelić je počeo razgovore sa kandidatima za mesto selektora

  • 84
Ljubiša Tumbaković, Slaviša Kokeza Foto: Nikola Tomić

Fudbalski savez Srbije objavio je saopštenje na svom sajtu kojim je potvrdio da Ljubiša Tumbaković više nije selektor Srbije. Kako Telegraf nezvanično saznaje, do okončanja saradnje došlo je na inicijativu Ljubiše Tumbakovića, koji je želeo da se sporazumno rastane sa FSS.

Takođe, zamenik predsednika FSS, Marko Pantelić, obavestio je sve da je počeo razgovore sa kandidatima za selektora i da će ime novog selektora biti poznato do kraja kalendarske godine.

- Fudbalski savez Srbije i Ljubiša Tumbaković sporazumno su raskinuli ugovor. Bivšem selektoru „A“ reprezentacije FSS zahvaljuje se na saradnji i želi uspeh u daljoj karijeri. Zamenik predsednika FSS Marko Pantelić, obavestio je članove IO FSS da je počeo razgovore sa kandidatima za selektora „A“ reprezentacije i u zavisnosti od epiloga, ime novog selektora najverovatnije biće poznato do kraja kalendarske godine - navodi se na sajtu FSS.

Takođe, FSS je obavestio i da je produžio je ugovor sa selektorom U21 Ilijom Stolicom za sledeći kvalifikacioni ciklus.

Skupština FSS, koja je prvobitno planirana za 25. decembar, pomerena je zbog pandemije korona virusa i biće održana sredinom marta 2021. godine.

Fudbalski savez Srbije nagradio je takođe specijalnim premijama veliki uspeh koji je ostvarila naša futsal reprezentacija. Srbija je jedna od samo šest evropskih selekcija koje će učestvovati na Futsal Prvenstvu sveta u Litvaniji 2021. godine.

Video: Poslednje obraćanje Tumbakovića kao selektora Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nbg

    14. decembar 2020 | 17:26

    A,kad ce Kokeza? Pa on je fudbalski najnepotkovaniji...jedino ako se racuna to sto je bio na klupi kao rezerva u Brodarcu 😉

  • Oplakah

    14. decembar 2020 | 17:14

    Marko Pantelic je poceo razgovore sa kandidatima sa mesto selektora.Znaci ovako,recenica oslikava stanje u srpskom loptanju.Pa on nije kompetentan da intervjuiše potencijalne kandidate za čistaćicu u zajednici etažnih vlasnika.

  • Jaja ung

    14. decembar 2020 | 17:20

    Vučića za selektora!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA