Nisu izdržali s publikom ni dve nedelje: Londonski stadioni opet zaključani za navijače

Prestonica Velike Britanije beleži porast obolelih od korona virusa

  • 0
FK Vest hem - FK Mancester junajted, FC West Ham United, Manchester United Foto: Tanjug/AP

Kratko je trajala radost londonskih navijača, pošto će se utakmice Premijer lige u glavnom gradu Velike Britanije ponovo igrati iza zatvorenih vrata.

Grad London je skliznuo iz zone 2 u zonu 3 rizičnosti od korona virusa što znači da Čelsi, Arsenal, Totenhem i ostali klubovi iz prestonice neće više moći da igraju utakmice ni pred minimalnih 2.000 gledalaca, što je bio slučaj od 2. decembra.

Izveštaji o zaraženima u ponedeljak pokazuju drastičan porast u zoni grada Londona, a situacija će se nadgledati iz nedelje u nedelju.

U narednih sedam dana u Londonu će se igrati nekoliko derbija uključujući i mali gradski između Čelsija i Vest Hema, ali publika po svemu sudeći neće moći da se pojavi.

Najteža situacija je u istočnom delu Londona gde ima više od 350 zaraženih na 100.000 stanovnika, što je dvostruko više nego što ima recimo grad Mančester koji nije imao priliku da ugosti navijače od marta i početka pandemije.

Video: Stanković o Milanu: Biće spektakl, nadam se sa navijačima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA