≫ 

Određeni arbitri: Evo ko sudi Zvezdi, Partizanu i Vojvodini u poslednjem kolu jesenje polusezone

Sve utakmice igraju se u sredu 16. decembra...

  • 3
LAZAR LUKIC Foto: MN Press

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije odredila je arbitre koji će deliti pravdu u mečevima 19. kola, poslednje jesenje runde u Superligi, koji su na programu u sredu 16. decembra.

Oko jednog imena - Danila Grujića koji sudi meč u Kruševcu između Napretka i Novog Pazara - već se vodi velika polemika jer Pazarci imaju "dojavu prijatelja" da je utakmica nameštena i da treba da je izgube.

Što se tiče ostalih utakmica, zanimljivo je da će duel u Gornjem Milanovcu između Metalca i Crvene zvezde suditi Lazar Lukić iz Resnika, dok će na okršaju između Partizana i Mladosti iz Lučana u Humskoj pravdu deliti Leskovčanin Milan Mitić.

Na kraju, gradski derbi u Novom Sadu između Vojvodine i Proletera na "Karađorđu" sudiće internacionalac Srđan Jovanović, arbitar čije su izuzeće Novosađani tražili na početku sezone nezadovoljni kako im je delio pravdu.

U međuvremenu, Jovanović im je sudio i onaj derbi u kojem su pobedili Partizan sa 3:2, a trener Vojvodine Nenad Lalatović u poslednje vreme sve češće hvali suđenje koje ima njegov tim tvrdeći da je to "put ka boljitku srpskog fudbala".

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neško

    14. decembar 2020 | 22:59

    Tu je Srdjan uvek lalatu na raspolaganju.

  • Olimdar

    15. decembar 2020 | 11:40

    Zbezdi i Vojvodini može suditi ko hoće jer ako ne pobede taj sudija zna da sa sudjenjem završio. Zato i pre početka svakog prvenstva sve se znalo dok Zvezda ne stvori ogromnu razliku za nju se nameštalo i kralo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA