≫ 

Stanojević: Ko za Partizan ne daje uvek 200 odsto, taj neće biti sa nama

On se takođe usvrnuo na tužnu vest i odlazak Zoltana Saba

  • 9
Aleksandar Stanojević Foto: FK Partizan

Trener Partizana Aleksandar Stanojević pre okršaja protiv Mladosti iz Lučana u sredu od 14 časova, naveo je da srpsko elitno nacionalno prvenstvo ima previše klubova i da se tako gubi kvalitet, ali da su okolnosti takve zbog korona virusa.

- Pa sigurno da je glomazno, sa manje klubova bi bio kvalitete, ova situacija oko korone nametnula je da se stvari dešavaju na ta način. Nemoguće su okolnosti - rekao je Stanojević.

On je potom prokomentarisao igru Lazara Markovića koji je bio strelac u prošlom kolu protiv Voždovca, ali od njega se još uvek nije video kontinuitet u ovom mandatu u Humskoj.

- Lazar je dete Partizana i mnogo voli klub, imao je pehova sa povredama. Sa druge strane, ja sam neko ko priznaje samo učinak, priznaje timsku igru, ništa nemam od toga sto neko bljesne na trenutak. Moraju igrači da daju u kontinuitetu. Meni je drago što je dao gol, ali mora mnogo više da da sebe i mora da se pridoda kolektivu. Ko ne bude davao 200 odsto, neće biti sa nama - naglasio je Stanojević.

On se takođe usvrnuo na tužnu vest i odlazak Zoltana Saba.

- Suvišno je bilo šta komentarisati, ne mogu rečima da opišem koliko nam je to teško palo. Svi znamo kakav je bio kao čovek, svi smo zatečeni - izjavio je Stanojević.

Za kraj, Stanojević je istakao da nema opuštanja, da se do pauze ide u jakom tempu i otkrio neke rotacije koje će se dogoditi.

- Ne smeju da budu glavama već na pauzi. Svaka utakmica nam je na zivot ili smrt, tako smo vaspitavani i tako igramo. Imamo dilemu na beku svakako, Banjak ili Lutovac. Možemo na jedan način da počnemo, a na drugi završimo. Videćemo još. Braniće Stojković, on je kapiten tima i dobro je branio protiv Čukaričkog, ali golmane rotiramo kao napadače - našalio se Stanojević na kraju.

On je pohvalio Miloša Jojića koji je u Zemunelu podelio koverte, te naveo da Miloš  oseća Partizan, on to radi od srca, naravno i da zbog toga zaslužuje poštovanje.

Video: Marković rešio pitanje pobednika: Akcija crno-belih i uspavana odbrana Voždovca za konačnih 2:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    15. decembar 2020 | 15:22

    Не брини Станоје, судије кад вам затреба дају 250%. Имали би бар 12 бода мање да није тако. Питај Грују гробара Чокот, већ у првом колу, па оне што наставише низ...

  • nscz

    15. decembar 2020 | 18:04

    Uvek je zabavno sa ovakvim Samrok strucnjacima

  • gaga

    15. decembar 2020 | 18:25

    Jojić i smušeni Miljković ne doprinesu za celu sezonu(više štete) koliko Suma i Marković za jedno poluvreme. Jojiću onaj penal protiv Zvezde nećemo nikad zaboraviti i ono otimanje za slobodne udarce, kao da je on glavni u timu, mrš iz Partizana i ti i Stanije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA