Mitrović se oporavio za Brajton, pitanje je samo da li ima mesta za njega?

Skot Parker kaže da je Srbin spreman posle pauze zbog povrede

  • 2
Aleksandar Mitrović Foto: Tanjug/AP

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović vraća se u konkurenciju za prvi tim Fulama.

Napadač koji kuburi sa formom na početku premijerligaške sezone (dva gola) nije bio u konkurenciji za sastav protiv Liverpula minulog vikenda zbog povrede zgloba, a pre toga je odigrao svega nekoliko minuta protiv Lestera i Mančester Sitija.

Sada je spreman za duel sa Brajtonom, što je potvrdio i trener Fulama Skot Parker.

- Mitro sve vratio u tim. Trenirao je u protekla dva dana i spreman je. Ceo tim je spreman i zdrav i svi izgledaju odlično - rekao je trener kluba sa "Krejven Kotidža".

Zanimljivo da je Mitrović pao u drugi plan i utakmice u poslednje vreme počinje sa klupe, iako je prošle sezone bio jedan od najboljih strelaca Čempionšipa i jedina klasična "devetka" u Fulamu.

Ova ekipa značajno je podigla formu bez Mitrovića u startnih 11, pobedila Lester i uzela bod Liverpulu, pa će biti zanimljivo da vidimo da li je Srbin izgubio mesto u timu na utakmici sa Brajtonom koja se igra u sredu od 21 sat u Londonu.

Čelsi je u prošlom kolu poražen od Evertona i novi poraz bi ga značajno odvojio od vrha tabele. Zato večeras (19.00) ima imperativ pobede, iako Vulverhempton, pogotovo kod kuće, nije naivan rival. Kvota na dvojku je 1,80, dok je dupla šansa 1X 2,01. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton – Čelsi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    15. decembar 2020 | 18:23

    u reprezentaciji srbije sigurno a za ostalo ne znam

  • BralE

    15. decembar 2020 | 23:32

    Pa to su im i jedini bodovi u poslednjih 10-tak kola... Nije samo do Mittovića, nego do kompletne ekipe. Mada se mora priznati i to da je on boze sačuvaj ove godine! Njemu je sudjena druga liga...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA