≫ 

Braća Inzagi ispunili očevu veliku želju u međusobnom duelu, Sergej asistent kod gola Lacija

Benevento i Lacio podelili bodove - 1:1

  • 1
Ćiro Imobile

Foto: AP/Tanjug

Duel dvojice rođene braće Filipa i Simonea Inzagija, odnosno njihovih klubova Beneventa i Lacija, završen je baš onako kako je njihov otac poželeo  - bez pobednika (1:1)!

Oba gola viđena su u prvom poluvremenu, a onaj koji je u 25. postigao Ćiro Imobile mogao bi da završi i na TV špicama. Sjajno je kapiten Lacija uhvatio volej koji mu je "namesto" srpski reprezentativca Sergej Milinković Savić.

Međutim, Benevento se vratio u igru u finišu poluvremena kada je Šitarela u 45. zatresao mrežu gostujućeg tima. Isti igrač je u 93. dobio i crveni karton, ali je tada već bilo kasno za Rimljane da nešto više učine.

Zanimljivo, oba tima su bila opasnija pre nego što se mreža prvi put zatesla. Lapadula je u 6. pogodio stativu za domaćina, Luis Alberto mu se revanširao u 22. minutu.

Drugo poluvreme je bilo za zaborav, gledajući prilike koje su timovi (ili nisu) imali. Na kraju, Lacio posle 12. kola ima 18 bodova i na 8. je mestu, dok je Benevento na 12. mestu sa isto toliko bodova.

U nastavku pogledajte i golove sa ovog meča, uz napomenu da su Udineze i Krotone nešto ranije odigrali bez golova (0:0):

 

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA