≫ 

Ronaldovo košmarno veče: Promašio penal, golman mu uhvatio "živu loptu", Juve samo do 1:1

Atalanta odolela u Torinu

  • 1
Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Juventusa odigrali su nerešeno sa Atalantom 1:1 u 12. kolu Serija A pa im sada preti još veći bodovni jaz u odnosu na lidera Milan, koji, uz meč manje, ima tri boda više u šampionskoj trci.

Tragičar šampiona bio je Kristijano Ronaldo zbog promašenog penala u 61. minutu, pri rezultatu 1:1, samo koji minut pošto je Atalanta uvela meč u egal preko Frojlera.

Pogledajte kako je Portugalac izveo najstrožu kaznu, golman Atalante Pjerluiđi Golini ga je pročitao i uhvatio "živu loptu".

Sve je po Pirlov tim delovalo daleko obećavajuće u 29. minutu kada je Federiko Kijeza postigao sjajan gol, matirao Golinija sa 18 metara, doveo Juve do prednosti koju je "Stara dama" sačuvala do odlaska na odmor.

Pogledajte efektan pogodak sina nekadašnjeg reprezentativca "Azura" Enrika, u stilu svog oca, ubojito, precizno, Federiko je savladao golmana Atalante.

Gotovo sa istog mesta odakle je Kijeza pogodio mrežu gostiju, Švajcarac Frojler je, isto tako efektno, savladao Ščensnog i vratio meč u egal.

Ofanzivac Atalante je, za razliku od Kijeze, gađao desni golmanov ugao i fantastično pogodio pod prečku.

Pogledajte i ovaj još jedan vrhunski potez sa ove utakmice.

Brzo posle toga Ronaldo je imao već opisanu idealnu priliku da sa 11 metara vrati prednost na stranu svog tima, ali je ustatistiku upisao ukupno 26. promašaj sa "bele tačke" u karijeri, ukupno 28, ako se računaju i udarci u penal-serijama.

Valja pomenuti i to da je još idealniju šansu za Juve propustio da realizuje i Alvaro Morata, on pri rezultatu 0:0, kada je krajnje nonšalantno pokušao petom da pogodi nebranjenu mrežu sa pet metara i obrukao se.

Taj momenat, koji je takođe skupo koštao Juve, možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA