≫ 

Majstorija koju niste videli zbog Liverpula i Totenhema: Bivši saigrač Jovića dao gol sezone u PL!

Strašne makazice Sebastijana Alea...

  • 0

Veliki je potencijal Sebastijan Ale pokazivao u dresu Ajntrahta gde je sa Lukom Jovićem i Hrvatom Rebićem činio čuveni bundesligaški golgeterski trio koji su Nemci nazvali "Krdo bizona".

Taj status doneo mu je skupoceni transfer u Vest Hem (45 miliona evra) gde za dve sezone nije uspeo da ponovi majstorije iz Bundeslige. Sve do večeras.

Povreda prvog napadača "Čekićara" Antonija uslovila je da trener Mojes pruži šansu reprezentativcu Obale Slonovače koji je strašnim golom doneo bod svom timu protiv Kristal Palasa - 1:1.

Gosti, za koje je Luka Milivojević odigrao čitav meč, poveli su preko Kristijana Bentekea u prvom poluvremenu, ali je Ale akrobatskim udarcem na centaršut češkog beka Kufala poravnao rezultat u 55.

Šteta je što je ovaj meč igran u isto vreme kada i duel Liverpula i Totenhema, pa je malo ljudi u prenosu videlo uživo možda i gol sezone u Premijer ligi.

Spomenimo na kraju i da se Aleksandar Mitrović vratio u tim Fulama posle pauze zbog povrede (ušao u igru s klupe u 77. minutu), ali se nije radovao trijumfu. Brajton je odneo bod iz Londona posle mršavih 0:0.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA