Žestok sukob Stankovića i Kange: Otkrivamo detalje haosa u svlačionici Zvezde, Gabonac pred odlaskom

Neprimeren gest Gelora Kange posle meča sa Liberecom mogao bi da znači i njegov kraj drugog mandata na Marakani

  • 74
Dejan Stanković, Gelor Kanga Foto: MN Press

Reprezentativac Gabona Gelor Kanga po svemu sudeći završio je svoj drugi mandat u Zvezdi, i to na neslavan način! Kako Telegraf saznaje, Kanga je izazvao potpuni haos u svlačionici crveno-belih posle meča sa Slovanom iz Libereca, gde je izbio žestok sukob između njega i trenera Dejana Stankovića.

Kanga je odbio da pruži ruku Stankoviću kada je izmenjen u 53. minutu, a njegovo ponašanje u svlačionici posle meča dodatno je iznerviralo trenera Zvezde.

Kako saznajemo, Stanković je nakon meča sa Slovanom ušao u svlačionicu kako bi čestitao igračima pobedu, rukovao se sa svakim, a kada je Kangi pružio ruku, on mu jedini nije odgovorio na isti način. Nije mu pružio ruku, niti je želeo da ga pogleda. Sve vreme je samo gledao u telefon.

Trener crveno-belih je bio strpljiv i nekoliko puta ga pitao šta nije u redu i zašto neće da se rukuje sa njim, na šta mu je Kanga odgovarao: 

- Pričaćemo u Beogradu.

Stanković je ponovo instistirao da mu Kanga kaže šta nije u redu, ali je Zvezdin vezni samo ponavljao da će razgovarati u Beogradu. I dalje je odbijao da pogleda Stankovića.

Gelor Kanga Gelor Kanga bi već u januaru mogao da napusti Zvezdu; Foto: MN Press

Njegovo ponašanje je iznerviralo Stankovića koji mu je povišenim tonom rekao da je nedopustivo za tim kao što je Crvena zvezda i za timski duh koji se neguje da se on ponaša tako. Rekao mu je da se ne ponaša timski, nego sebično. Posle toga je prestao svaki razgovor između njih dvojice.

Sada i ne čudi onako nedolično ponašanje Kange na aerodromu posle meča sa Liberecom, kada je izazvao skandal i otimao kofer carinicima, jer je to očigledno bila posledica nervoze zbog sukoba sa trenerom u svlačionici.

Kangi ovo nije prvi prestup ovakvog tipa. Podsećamo, on je slične probleme pravio i Vladanu Milojeviću, koji je insistirao na njegovoj prodaji, ali i Miodragu Božoviću, kada je u svlačionici posle meča u Ivanjici 2017. želeo da se obračuna sa tadašnjim kapitenom Aleksandrom Lukovićem, i zvao ga da se pesnicama razračunaju, o čemu je Telegraf takođe pisao.

Bio je Kanga prgav i u duelima sa Partizanom, pa je tako svojevremeno umalo izbio sukob ispred svlačionice između njega i Evertona posle jednog večitog derbija.

Čelnici Zvezde sada imaju ozbiljan problem kako će rešiti problem koji je nastao sa Kangom. Teško će ubediti Dejana Stankovića da ga vrati u tim, jer bi tako narušio atmosferu u svlačionici, pa se prodaja nameće kao neminovnost u januarskom prelaznom roku.

Video: Stanković o Kangi i da li se savetovao sa Božovićem i Milojevićem koji su radili s njim

(J. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hh

    17. decembar 2020 | 12:03

    Sto su ga vracali uopste? Nije on od juce takav,pa se svi sada iscudjavaju..U Sparti iz Praga je uspeo da napravi takvu situaciju da ga zamrze svi. Zasto je iko mislio da ce ovde biti drugacije? Ima od njega boljih nasih mladih igraca koji jednog dana trebaju da budu uzdanice tima.

  • Mirko slavko

    17. decembar 2020 | 09:57

    Koju pobedu je to čestitao Stanković? Onaj ko je ovo pisao ne zna ni o kom meču govori.

  • Sale

    17. decembar 2020 | 11:45

    Da je dobar igrač, to jeste ali da neko, zbog toga što je kvalitetan, remeti kompletnu atmosferu i baca sve u vodu ne vidim smisla. Pa ne bi ga ovi iz Sparte tako lako prodali da je normalan! Vidim da neki pišu da Stanković treba da ode, a zbog čega?! Imamo 9 bodova prednosti nad drugoplasiranom ekipom u prvenstvu, imamo samo 2 (dva) poraza u sezoni! Pa šta ćete više!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA