Đukić bi uskoro mogao da se vrati na posao: Ide u klub koji je Piksija zvao da se vrati tri puta

Srpski trener na pragu trenerske klupe u kineskom Gvangžu R&F-u

  • 0
Miroslav Đukić Foto: MN Press

Iskusni srpski stručnjak, Miroslav Đukić jos nije pronašao novo angažovanje nakon što je letos prekinuo saradnju sa Sportingom iz Hihona. Ipak, čini se da bi njegov status u narednih nekoliko dana mogao da se promeni.

Naime, Đukić je ozbiljan kandidat da preuzme klupu kineskog Gvangžu R&F-a, a interesantno je da se prethodno u vezu sa ovim mestom dovodio i doskorašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Ljubiša Tumbaković.

Potvrdu da su u kineskom klubu ozbiljno "zagrizli" za srpska imena govori i izjava Dragana Stojkovića-Piksija, koji je nedavno u "Uranku" na televiziji K1 izjavio kako su ga vlasnici tri puta zvali da se vrati na staro mesto.

Kako navode strani mediji, Đukić je sada faktički jedini kandidat za to mesto, pa bi uskoro mogla da usledi i promocija. A podsetimo, on je tokom karijere vodio ekipe Partizana, Muskrona, Herkulesa, Valjadolida, Valensije, Kordobe, Al Šababa i Sportinga iz Hihona, što znači da bi njegovo iskustvo moglo dosta da pomogne Gvangžuu u predstojećoj sezoni.

R&F je prethodnu sezonu završio na 11. mestu u konkurenciji 16 ekipa u kineskom šampionatu, koji je odigran u specifičnom formatu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA