≫ 

Kakva šamarčina za Nikolića i Rajkovića: Poveli, branili se, surovo kažnjeni u 93. minutu!

Kažnjeni su igrači Lokomotive za bojažljivu igru u nastavku

  • 12
Marko Nikolić, FK Lokomotiva Moskva Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri moskovske Lokomotive šokantno su poraženi 3:2 na gostovanju Himkiju u 19. kolu ruske Premijer lige, time se još više udaljili od konkurencije koja se bori za Evropu i vrh tabele.

Moskovljani su vodili do 85. minuta 2:1, delovalo je da idu ka pobedi, a onda, u samoj završnici, brutalno su kažnjeni sa dva gola, pretrpeli tako treći vezani poraz.

Nikolićev tim je u ovaj meč ušao posle istorijskog debakla u minuloj rundi, poraza 5:0 od Krasnodara, pre toga i od Bajerna 2:0, pa se tražila reakcija tima koji posle eliminacije iz Lige šampiona ima obaveze samo u domaćim okvirima.

Za Lokomotivu je prvo poluvreme bilo ohrabrujuće, iskusni Poljak Krihovjak je golom i asistencijom doneo 2:1 pred odlazak na veliki odmor, ali je nastavak doneo taktičko samoubistvo gostiju.

Previše su se povukli igrači Lokomotive, za koju je od starta igrao i Slobodan Rajković, zablindirali su se ispred kaznenog prostora, bez previše agilnosti na polovini rivala, i zbog toga su platili visoku cenu.

Jedna prava šansa za domaći sastav je rezultirala izjednačenjem na 2:2, strelac je bio Kukarčuk, što je nateralo goste da se malo trgnu i agilnije navale na gol rivala.

Kada se očekivao kraj, usledio je novi šok za Nikolića: Himki je izveo jednu od poslednjih akcija, Dolgov je pobegao Rajkoviću i mirno prebacio golmana Kočenkova, za delirijum domaćih i krah Lokomotive.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    17. decembar 2020 | 18:15

    Ћелави једва направио гол по утакмици. Па нема тамо као овде што је имао судије. Јел спремно коферче за ћао...ајд у Курдистан негде, ниси за боље

  • Косингас

    17. decembar 2020 | 18:39

    Ћелавко има састав за титулу, велика имена као и Зенит, али шта вреди, кад је незналица и набеђенко.

  • Cc

    17. decembar 2020 | 18:14

    Tamo nema sudija pa da sve pobedjuje ko u nasoj ligi 😆

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA