≫ 

Mančester Junajted se mučio s najgorim timom Premijer lige, pa izjednačio rekord Čelsija iz 2008.

Teško zarađena pobeda "Crvenih đavola" u Šefildu - 2:3 (1:2)

  • 0
FK Šefild Junajted - FK Mančester Junajted

Foto: Tanjug/AP

Teže nego što se očekivalo Mančester junajted je upisao pobedu protiv najgoreg tima u Premijer ligi. Ipak, nekako su "Crveni đavoli" preskočili Šefild Junajted trijumfom od 3:2.

Počelo je standardno za navijače Junajteda, kiksom golmana Hendersona koji je u 5. minutu častio svoj doskorašnji tim, a Mekgoldrik doveo u prednost "Oštrice". Ipak, Junajted je brzo dodao gas i pogocima Rašforda u 26. i Marsijala u 33. relativno lako preokrenuo rezultat.

 

 

 

Izgledalo je da je posao završen početkom drugog dela kada je Rašford drugim golom na meču posle stvarno sjajne akcije povisio na 3:1, ali su lagana igra u finišu, plus izmene koje je Solskjer izvršio umalo skupo koštale goste.

 

Sjajni Mekgoldrik je još jednim golom smanjio na 2:3 u 87. minutu, a pravu dramu videli smo u nadoknadi kada je Henderson sačuvao tri boda Mančester Junajtedu. Rezervista Muse je opasno šutirao iz šesnaesterca, ali se mladi Henderson paradom iskupio za kiks na početku utakmice.

 

Mančester Junajted je posle sedme  pobede u sezoni izbio na šesto mesto na tabeli, dok Šefild Junajted ostaje zakovan za dno premijerligaške tabele sa samo jednim bodom iz 13 utakmica.

Nemanja Matić je odigrao svih 90 minuta za Mančester Junajted koji je 10. vezanom pobedom u gostima ponovio rekord Čelsija iz 2008. godine.

U prvom meču današnjeg programa Aston Vila i Barnli su odigrali bez golova. Domaćin je uputio čak 25 udaraca na gol "Klaretsa", ali je maestralni golman Barnlija Nik Poup ponovo sačuvao mrežu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA